Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak, Çukur dizisini eleştirenlere adeta ayar verdi!

İrem Sak, Çukur dizisini eleştirenlere adeta ayar verdi!

tarafından ker_def

Çukur dizisine katılan ve canlandırdığı Seren Erdenet karakteri ile de büyük sürpriz yapan İrem Sak, sette her hafta düzenli olarak covid-19 testi yapıldığını ve bu durumun da tüm ekibi rahatlattığını söyledi.

Milliyet Cadde’ye konuşan oyuncu, set dışında da herkesin kendisine dikkat ederek ilerlediklerini anlattı. Oyuncu, “Bugüne kadar şükür sıkıntı yaşamadık set dışında da insanlar dikkat ediyor, oyuncular dışında herkes maskeli. Ben kimseyle görüşemiyorum çünkü diğer insanları ve kendimi düşündüğüm için. Biz sette maskesiz oynadığımız için kimseyi riske atamayız” açıklamasında bulundu.

Çukur dizisi için silah eğitimi aldığını doğrulayan oyuncu, bu konuda yetenekli olduğunu da çevresindekilerin söylediğini dile getirdi. Silahları sevmediğinin de altını çizen oyuncu, dizinin insanları şiddete yönelttiği şeklindeki düşüncelere ise karşı çıktı.

İrem Sak, daha önce instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seren Erdenet etiketi ile poligondan atış yaptığı anları paylaşmıştı. Hedefi 12’den vuran oyuncu, silahlardan uzak duran birisi.

İrem Sak, Çukur dizisini eleştirenlere adeta ayar verdi! 7

Dizilerdeki şiddetin izleyicileri olumsuz etkilediği ve şiddete yönlendirdiği şeklindeki düşüncelere karşı çıkan İrem Sak, şu ifadeleri kullandı:

“Rol aldığım dizide hikayeye hakim olmak için bütün bölümleri izlerken hiç şiddet gösteresim ve uygulayasım gelmedi. O halde komedi izleyenler çok iyi mizah yapmalı ve komedyene dönüşmeli. Her şiddet izleyen mafyaya dönüşmez o sizde varsa olur.

Ben diziyi izleyince elimde silahla dışarı çıkmadım, çıkasım gelmedi. Şiddet dizilerde değil, gerçek hayatta var, biz o hayatları anlatıyoruz. Kimseye rol model olmak gibi bir misyon da görmüyorum kendimde. Tüm savaşım kendimle nasıl daha iyi insan olmak daha iyi oyuncu olurum diye.”