Ana sayfa Sosyal Medya Arkadaşlarımı dinlemem evlenirim! İlayda Alişan’ın aşka bakışını yansıtan sözler!

Arkadaşlarımı dinlemem evlenirim! İlayda Alişan’ın aşka bakışını yansıtan sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin dizisi ile birlikte yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkan İlayda Alişan, uzun zaman boyunca dram projelerinde yer almasına rağmen, bu sefer romantik komedi hikayesini tercih etti.

Haziran ayının başında izleyicilerle buluşan Seversin dizisi, beklentilerden daha az reytingler alsa bile geniş bir izleyici grubunu da etkilemeyi başardı. İlayda Alişan’ın romantik komedi hikayesindeki performansını da hayranları bir hayli beğendi. Burak Yörük ile de iyi bir iletişim halinde olan İlayda Alişan, partneri ile Onedio’nun youtube kanalındaki programa katıldı.

İlayda Alişan bu programda sorulan sorulara verdiği yanıtlarla kişilik özellikleri hakkında da fikirler verdi. Oyuncu, arkadaşlarının ve ailesinin karşı çıkmasına rağmen aşık olduğunu ve evlenmek istediği kişiden vazgeçmeyeceğini açıkladı.

Arkadaşlarımı dinlemem evlenirim! İlayda Alişan'ın aşka bakışını yansıtan sözler! 7

İlayda Alişan, “Gözüm hiçbir şeyi görmez. Küsebilirim arkadaşlarıma” diyerek tavrını net bir şekilde ifade etti. Burak Yörük de partneri gibi düşündüğünü ifade etti.

Çok aşık olduğu birisinin oyunculuğu bırakmasını istemesi durumunda bunu kabul etmeyeceğini de belirten İlayda Alişan, ilişkilerde herkesin kendine özel bir birey olduğunu hatırlattı ve bu tür bir şeyi kabul etmeyeceğini anlattı.

Burak Yörük de böyle bir durumla karşılaşsa bunu kabul etmeyeceğini belirterek, partneri ile aynı hisleri paylaştığını belirtti.

Sevgilisinin göz önünde birisi olmasının kendisini bozmayacağını, gurur duyacağını ve mutlu olacağını belirten iki oyuncu da birbirleri ile birçok konuda ortak düşündüklerini de ifade etmiş oldular.