Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış dizisinin ardından Disney Plus birbiri ardına dizi bombardımanı yapacak!

Kaçış dizisinin ardından Disney Plus birbiri ardına dizi bombardımanı yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus, Türkiye’ye büyük bir yatırım yaparak, Türk dizilerini ve sinema filmlerini dünyanın dört bir yanına yayma konusunda önemli bir platform olarak gözüküyor. Türkiye’de içerik üretimi yapmanın Batılı ülkelere göre daha ucuz olmasının yanı sıra, Türkiye’den çıkan hikayelerin kalitesinin de yüksek olması birbiri ardında dizi projelerini de gündeme getiriyor. Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi sadece bir açılıştı.

Engin Akyürek’in hikayesini 2017 yılında yazdığı Kaçış’ın dünyanın dört bir yanında elde ettiği büyük başarının ardından Disney Plus, birbiri ardına dizi bombardımanı yapmaya hazırlanıyor. Kaçış dizisinin haftalık bölümler halinde yayınlanarak heyecanın uzun sürmesi sağlandı. Bu sayede de sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da dizi hayranları 14 Haziran’dan bu yana Engin Akyürek ve Kaçış dizisini gündemde tutmaya devam ediyor.

Kaçış dizisinin ardından Disney Plus birbiri ardına dizi bombardımanı yapacak! 9

Disney Plus bundan sonraki projelerinde de yine haftalık bölümler halinde içerikleri yayınladıkça her projenin Kaçış dizisinde olduğu gibi uzun süre gündemde kalması sağlanacak gibi gözüküyor.

Demet Özdemir hayranları da heyecanla yeni romantik komedi dizisi olan Dünyayla Benim Aramda’yı bekliyor. Çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlanan dizinin fragmanı da yayınlandı ve çok yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin ardından Disney Plus’ın dizi bombardımanının Gri isimli yapımla devam etmesi bekleniyor. Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisini Hekimoğlu dizisinin ardından yeniden bir araya getiren Gri’nin çekimleri de başlamıştı.

Kaçış dizisinin ardından Disney Plus birbiri ardına dizi bombardımanı yapacak! 10

Pınar Deniz’in Yargı dizisinin ardından müthiş bir kariyer çıkışı yaşamasıyla birlikte Disney Plus’ın özel tekliflerinden birisi de oyuncuya gitmişti. Yargı dizisine devam edecek olan Pınar Deniz, yaz döneminde ise Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte Avcı isimli dizinin setinde bulunuyor. Disney Plus’ın Avcı dizisi de yakında izleyicilerle buluşacak ve şimdiden heyecan bir hayli artmış durumda.

Meryem Uzerli’nin başrolünde yer aldığı ve Urla’da çekimlerinin başlaması beklenen Ru isimli dizinin hikayesi de çok ilginç ve izleyiciler nezdinde bu dizinin de Disney Plus’ın konumunu güçlendirecek bir yapım olması bekleniyor.

Uzun süredir gündemde olan Atatürk dizisi için de son hazırlıklar tamamlandı ve çok yakında ekip sete çıkacak. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı ve 2023 yılına özel olarak hazırlanan Atatürk dizisi birçok ünlü ismi de bir araya getirecek. Songül Öden, Emma Thamson, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra Şaş ve Bertan Asllani gibi isimler bu proje için buluşuyor. Atatürk dizisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel hazırlanıyor ve çok büyük bir prodüksiyon olarak öne çıkıyor.

Kaçış dizisinin ardından Disney Plus birbiri ardına dizi bombardımanı yapacak! 11

Disney Plus’ın dizi bombardımanı bunlarla da bitmiyor. Numen isimli Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Öden’in başrolünde yer aldığı özel bir hikaye daha geliyor. Komadaki eşiyle telapatik yöntemlerle anlaşmayı başaran bir bilim insanının hikayesinin anlatılacağı Numen dizisi de dünyanın çok konuştuğu projelerden birisi olacak gibi gözüküyor.

Disney Plus’ın Türkiye yatırımlarına devam etmesi, birbiri ardına anlaşmalar yapması da dikkatlerden kaçmıyor. En son BKM Film ile yapılan 5 yıllık özel anlaşmanın sonucu olarak da birçok projenin platforma kazandırılması bekleniyor.

Bu dizilerden birisi olarak da Yılmaz Erdoğan’ın henüz senaryosunu tamamlayamadığı Organize İşler film serisinin dizi versiyonu da izleyicilerle buluşacak. Organize İşler dizisinde hem film serisindeki oyuncular hem de yeni isimlerin bir arada yer alması bekleniyor.