Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizi ekibi bomba gibi yeni bir diziye hazırlanıyor!

Masumlar Apartmanı dizi ekibi bomba gibi yeni bir diziye hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerini televizyon dizisine dönüştürerek piyasaya çok güçlü bir giriş yapan OGM Pictures şirketinin yeni sezon için çok iddialı diziler hazırladığı ortaya çıkmıştı. Kral Kaybederse, Çöp Adam, Lavanta Konağı ve Yalı Çapkını dizileri için yoğun bir çaba sergileyen yapım firması yeni dönemde fazlasıyla öne çıkacak gibi gözüküyor.

Bu diziler arasında yer elan Kral Kaybederse ise uzun süredir üzerinde konuşulan ve izleyicilerin beklentisinin de çok yüksek olduğu bir yapım konumuna geldi. Özellikle de başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol alma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Kral Kaybederse dizisine izleyicilerin ayrı bir ilgisi var.

Dizi hayranları heyecanla gelişmeleri beklerken, dizinin yapım tarafında hazırlıkların da yoğun şekilde devam ettiği gelen bilgilerle anlaşılıyor. Ağustos sonunda ya da Eylül ayı başında dizinin ekibinin bir araya gelerek çekimlerin başlaması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı dizi ekibi bomba gibi yeni bir diziye hazırlanıyor! 8

Kral Kaybederse yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan bir yapım olacak ve Masumlar Apartmanı projesinin ekibi de bu dizi için çalışacak.

Yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi iki sezon boyunca TRT1 ekranında çok büyük başarılar elde etti.

Dizinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, çekim kalitesinin yüksekliği ve setin çok başarılı geçmesi ile başarının mimarlarından birisi olarak gösterilmişti. Lostuvalı yeni sezonda bu sefer yeteneklerini Kral Kaybederse dizisinin setinde sergileyecek.

Masumlar Apartmanı dizisini yazan senaristlerin aynı zamanda Kral Kaybederse projesine kaydırılması da hikayenin çok başarılı olacağına yönelik bir işaret olarak anlaşılıyor.

Masumlar Apartmanı özellikle de ayrıntıların güçlü şekilde işlendiği, izleyicinin merak unsurunun hep güçlü tutulduğu ve duygusal sahneleri ile öne çıkan bir projeydi. Yani senaryonun önemi başarının en önemli faktörüydü.

Masumlar Apartmanı dizi ekibi bomba gibi yeni bir diziye hazırlanıyor! 9

Böyle güçlü bir hikayeyi yazan ekibin Kral Kaybederse’yi de yazmakta olması önemli bir adım olarak gözüküyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden televizyon ekranına Kral Kaybederse ile dönme ihtimalinin de bulunması diziyle ilgili gelişmelerin çok geniş bir kitleyi etkilemesine neden oluyor.

Yeni sezonda en iddialı dizilerden birisi olmasına kesin gözüyle bakılan Kral Kaybederse için ünlü isimlerle görüşmelerin sürdüğü ve son hazırlıkların yapıldığı da gelen haberler arasında yer alıyor.