Ana sayfa Dizi Haberleri Türkan Hanım’ın Konağı dizisi Türkiye’de bir ilke imza atıyor!

Türkan Hanım’ın Konağı dizisi Türkiye’de bir ilke imza atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yeni yayın döneminin en ilgiç yapımlarından birisi Türkan Hanım’ın Konağı olacak… Bu hem bir sıcacık aile dizisi hem de günlük yemek ve pratik bilgiler verilen bir program özelliği taşıyor. Bu yönüyle de Türkan Hanım’ın Konağı bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci, Buket Dereoğlu gibi deneyimli oyuncular bu programın başrollerinde yer alan isimler… Yenilikçi bir yaklaşım ile yakında TRT1 ekranında izleyeceğimiz dizi-program, aile olmanın önemine de işaret ederek topluma örnek teşkil edecek.

Ünlü isimlerin de konuk olacağı yapıma ayrıca uzmanlar da katılacak ve önemli konular konuşulacak. Türkan Hanım’ın Konağı yenilikçi formatıyla çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer almayı hedefliyor.

Üst üste farklı formatlarda diziler hazırlatan TRT1, farklı programlarla da yayıncılı kalitesini bir adım daha yukarıya taşımak için büyük çaba harcıyor. Bu hamlelerin TRT1’i daha da güçlendirdiği, özellikle dizileriyle özel kanallara büyük bir rakip haline getirdiğini de söylemek yanlış olmayacaktır.