Ana sayfa Sinema Bir zamanların ünlü oyuncusu Arzu Yanardağ, sinema filmiyle dönüyor!

Bir zamanların ünlü oyuncusu Arzu Yanardağ, sinema filmiyle dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Arzu Yanardağ, özellikle 90’lı yılların dikkat çeken isimlerinden biriydi. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu oyunculuğunu gözlerden uzakta sürdürmeye devam etti. Yanardağ, yeni bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün 44 yaşında olan oyuncu 1996’da yönetmenliğini Kaya Ererez’in yaptığı Unutabilsem adlı dizinin başrolünü Emrah ile paylaşarak oyunculuğa başladı. Tatil Aşkları, Hayat Bağları, Eylül, Rüzgâr, Umut Adası ve Gurbet Yolcuları gibi birçok dizide; ayrıca film ve müzik kliplerinde yer aldı. Özellikle 1990’lı yıllarda gündemden düşmeyen oyuncularından biri olan Yanardağ, uzun süredir gözlerden uzakta bir yaşam sürüyor.

Ancak Arzu Yanardağ setlere hiçbir zaman ara vermedi. 2014 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Cansu karakterini canlandıran Yanardağ, en son 2019 yılında Kanal D’de yayımlanan günlük dizi Yaralı Kuşlar’da ve 2020-2021 yılları arasında yayımlanan Türkan Hanım’ın Konağı adlı dizide rol aldı.

Bir zamanların ünlü oyuncusu Arzu Yanardağ, sinema filmiyle dönüyor! 16

Arzu Yanardağ şimdi de başrolünde yer aldığı bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arzu Yanardağ’ın başrolünde yer aldığı ve çekimleri Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Hükümet Bey filminin çekimleri tamamlandı. Yapımcılığını Barbaros Özyurt’un, senaryosunu ve yönetmenliğini Fatih Yıldırım’ın üstlendiği filmin hikayesi 20 yıl önce yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlandı.

Arzu Yanardağ’a Hükümet Bey filminde, pek çok başarılı yapımda rol alan usta oyuncu Erkan Bektaş eşlik ediyor. Filmde ayrıca Metin Keçeci, Selahattin Taşdöğen, Ferdi Akarnur, Yavuz Çetin, İzzet Çivril, Nilgün Atılgan, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Hande Gürak, Zekeriya Karakaş, Oğuz Yağcı, Cem Sultan Karabulut, Cüneyt Özen, Zeynep Urhan, Elif Nil Elden, Tuğçe Kartal, Yeşim Pınar rol alıyor.

Arzu Yanardağ filmde, film yıldızı Fadile’ye hayat veriyor. Korku filmi çekmek için Halfeti’ye giden film ekibinin başına gelen olayların anlatıldığı filmin konusu şöyle; Şanlıurfa’nın önde gelen aşiretlerinden Hükümet Bey (ağa) korku filminin başrol oyuncusu Fadile’nin hayranıdır. Üç karısı olan Hükümet Bey ile Fadile arasında gelişen olaylar komik bir dille beyaz perdeye aktarılıyor.