Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Arzu Yanardağ yeni filminin çekimlerine başladı, partneri bakın kim oldu!

Oyuncu Arzu Yanardağ yeni filminin çekimlerine başladı, partneri bakın kim oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Türkan Hanım’ın Konağı’nda ‘Rabia’ karakterini canlandıran Arzu Yanardağ, programın yayından kaldırılmasından sonra bir süredir ekranlarda gözükmüyordu.

Oyuncu yeniden setlere döndü. Arzu Yanardağ’ın başrolünde yer aldığı Hükümet Bey filminin çekimleri Şanlıurfa’da başladı. Arzu Yanardağ instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi verdi.

Oyuncu paylaşımında; “Harika bir ekiple filmimizin çekimlerine başladık.  Bir kez daha dedim ki; iyi ki oyuncuyum. Hayatıma hoşgeldin kız Fadile” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Arzu Yanardağ yeni filminin çekimlerine başladı, partneri bakın kim oldu! 8

Arzu Yanardağ’a Hükümet Bey filminde, pek çok başarılı yapımda rol alan  usta oyuncu Erkan Bektaş eşlik edecek. Yapımcılığını Emircan yapım adına Barbaros Özyurt’un yaptığı senaryosunu ve yönetmenliğini Fatih Yıldırım’ın yapacağı Hükümet Bey, Hatay’da 20 yıl önce yaşanmış gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor.

Oyuncu Arzu Yanardağ yeni filminin çekimlerine başladı, partneri bakın kim oldu! 9

Arzu Yanardağ filmde, film yıldızı ‘Fadile’ye hayat verecek. Korku filmi çekmek için Halfeti’ye giden film ekibinin başına gelen olayların anlatıldığı filmin konusu şöyle;  Şanlıurfa’nın önde gelen aşiretlerinden Hükümet Bey (ağa) korku filminin başrol oyuncusu Fadile’nin hayranıdır. 3 karısı olan Hükümet Bey ile Fadile arasında gelişen olaylar komik bir dille beyaz perdeye aktarılıyor.

Hükümet Bey filminin kadrosunda Arzu Yanardağ ve Erkan Bektaş ile birlikte, Hülya Aydın, Hande Gürek Sızmaz ve Nilgün Atılgan’da yer alıyor.