Ana sayfa Sosyal Medya Asiye ve Doruk’a ilgi azaldı ama Kardeşlerim dizisinin çiftleri sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!

Asiye ve Doruk’a ilgi azaldı ama Kardeşlerim dizisinin çiftleri sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yer alan dizilerdeki çiftler sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Özellikle Kardeşlerim dizisi bu noktada diğer yapımlardan çok daha önde gözüküyor. Sosyal medyayı daha yoğun şekilde kullanan gençler özellikler bir gençlik projesi olan Kardeşlerim dizisine sıkı sıkıya sarılmış durumda.

En Popüler Dizi Çiftleri araştırmasında geçtiğimiz haftanın sonuçları ortaya çıktı. Somera’nın yaptığı araştırmada Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak ile Lizge Cömert ikilisinin canlandırdığı Süsen ile Ömer karakterleri en çok ileti paylaşılan ikili oldu.

Asiye ve Doruk'a ilgi azaldı ama Kardeşlerim dizisinin çiftleri sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! 8

En popüler dizi çiftleri araştırmasında ikinci sırada ise bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden Yalı Çapkını bulunuyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin ekranda milyonların beğenisini kazanan uyumu, sosyal medyada da binlerce paylaşım ile takdir ediliyor.

Çöp Adam dizisinin reytingleri bir miktar düşmüş olsa da Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdıkları Peri ile Tamer çiftine ilginin sosyal medyada azalmadığını ve en popüler üçüncü dizi çifti oldukları da dikkate değer bir bilgi.

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran uzun bir süre sosyal medyadaki en popüler dizi çiftiydi ama son dönemde bir ilgi azalması olduğu ortada. Asiye ve Doruk çifti geçen haftayı dördüncü olarak tamamladı.

Beşinci sırada yine Kardeşlerim dizisinin bir çifti var. Aybike ve Berk karakterleri son dönemde fazlasıyla öne çıktı. Melis Minkari ile Recep Usta da genç yaşlarında popüler isimler olmanın fırsatını elde etti.

Asiye ve Doruk'a ilgi azaldı ama Kardeşlerim dizisinin çiftleri sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! 9