Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101 setinin en arıza ismi Mert Yazıcıoğlu! Kubilay Aka’nın ise pantolonu patladı!

Aşk 101 setinin en arıza ismi Mert Yazıcıoğlu! Kubilay Aka’nın ise pantolonu patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisinin birinci sezonu büyük beğeni topladı. Netflix dizisinin bu başarısından sonra ikinci sezon merakla bekleniyor. Dizinin başrol oyuncuları ise eğlenceli bir sohbetti buluştu.

Aşk 101 dizi setinin en arıza ismi kimdir? Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, İpek Filiz Yazıcı ve Selahattin Paşalı sohbette en arıza ismi buldu.

İşte bu isim Mert Yazıcıoğlu çıktı. Kubilay Aka ise setin diğer arıza ismi olarak öne çıktı. Mert Yazıcıoğlu, “Setin en arızası benim diye kabul ettik. Tamam peki, benim” diyerek noktayı koydu.

Sette oyuncular en çok güldükleri anları anlattı. Kubilay Aka, “Labaratuvar sahnesinde çok güldük. Pantolonu patladı çocuğun, bacakları açılınca ben ona çok güldüm” diye konuştu.

Ancak hemen itirazlar geldi. Sette Kubilay Aka’nın da pantalonu patlamış… Aka, “Benim genel olarak pantolonum patlıyor zaten” diyerek herkesi güldürdü.

Kubilay Aka, 7-8 kez pantolonunun patladığını kabul etti. Aşık olmayı bir çılgınlık olarak gören Kubilay Aka, rol arkadaşlarından alkış aldı.

Mert Yazıcıoğlu, ilk görüşte aşka inanmayanlardan. Pınar Deniz ise ilk görüşte bir enerji hissetmesinin önemini ifade etti.

Oyuncuların eğlenceli anlarını videoda bulabilirsiniz.