Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı’nın çok garip bir huyu var ama siz sakın yapmayın!

Hazal Subaşı’nın çok garip bir huyu var ama siz sakın yapmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Subaşı, Onedio youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile parlayan oyuncu, Bir Umut Yeter, Halka dizilerinde başrolde yer aldı. Oyuncu 2019 yılında Çukur dizisine Nehir karakteri ile katıldı.

Hayranlarından birisi kaşlarının sinirlerini bozduğunu söyledi. Hazal Subaşı, “O kadar haklısın ki. Benim de sinirlerimi bozuyor. Ama ne yapayım değiştiremiyorum” dedi. Bencil ve tembel insanlara tahammül edemeyen Hazal Subaşı, yemek yapmayı çok seviyor ve bütün gün yemek videoları izlediğini ifade etti.

Kaba insanlardan ve emrivaki yapanlardan hoşlanmadığını dile getiren oyuncu, bu tür insanların kendisini sinirlendirdiğini söyledi. Sosyal medyada kötü yorumlar, eleştiriler alan oyuncu “Yapacak bir şey yok. Yerinde bir eleştiri değilse umursamıyorum. İşimle ilgili benim dikkate alacağım bir şey ise umursuyorum. İsteyen istediğini yazabilir, hiç de umurumda değil” ifadesini kullandı.

Bir sinema projesinde yer almayı çok isteyen oyuncu, reklam filmlerini de bekliyor. Estetiği olmadığını belirten Hazal Subaşı, en sevdiği özelliğinin uyumluluk olduğunu ve her ortama uyum sağlayabileceğini anlattı. Oyuncu, bazen gamsız bir insan olduğunu bunun da arkadaşları ile zaman zaman problem yarattığını ifade etti.

Dostlarından hiç kazık yemediğini, çocukluğundan bu yana dostluklarının devam ettiğini ifade eden Hazal Subaşı, kendisini şanslı gördüğünü anlattı.

Yolda yürürken tüy toplayan oyuncu bunun sevmediği huyu olduğunu anlattı. Evde kedisinin bulunduğunu ve bu tüylerle oynadığını ifade eden Hazal Subaşı, beyaz tüy gördüğünde onu aldığını ve şans getireceğine, fırsat çıkartacağına inandığını söyledi.

“Sakin ve çıldırtıcı kavga ederim” diyen Hazal Subaşı, sinirlenince ağladığını, üzülünce ağlamadığını ifade etti.

Hayatında birisinin olduğunu anlatan oyuncu, ilk kazandığı para ile çılgınca alışveriş yapmış. Hazal Subaşı, “Çılgınca alışveriş yaptım.Çok büyük görgüsüzlük yaptım. Bir alışveriş merkezine gidip kazandığım paranın hepsini harcadım. Sonra annem bana kızdı. Sonra o kıyafetleri severek giydim” dedi.

Çok hızlı kilo alıp, kilo verebildiğini anlatan oyuncu bunu kendisinin ayarlayabildiğinden bahsetti. Az yemek yiyerek, spor ve pilates yaparak kilo veren Hazal Subaşı, düzenli bir programı da bulunmadığını anlattı.

Hem twitter’da hem de instagram’da fake hesaplarının olduğunu itiraf eden oyuncu, “Bence herkesin fake hesabı var. Yalan söylemesin. Moda sayfası gibi bir şey kullanıyordum. Üniversite okurken…. Şu an yok. İnandırıcı mıyım? Var tabii, kapalı değil ama kullanmıyorum” açıklamasını yaptı.

Annesi ve babasının doğum tarihini vücuduna dövme yaptıran oyuncu, göğsündeki dövmede ise Fransızca olarak “Doğru kararlar ver, mutlu yaşa” yazıyor” diye konuştu. İki dövmeyi de 16 yaşında yaptırdığını ifade eden oyuncu, gençlere bu yaşta dövme yaptırmamaları tavsiyesinde bulundu.

Hazal Subaşı’nın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.