Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’den sonra izleyici çok istemişti ama Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu partnerliği yattı!

Aşk 101’den sonra izleyici çok istemişti ama Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu partnerliği yattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisinde birlikte rol alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin müthiş uyumu herkesin dikkatini çekmişti. Netflix’te yayınlanan ilk sezonun ardından ikinci sezonun çekimleri de yapıldı ama henüz yayınlanmadı.

Pınar Deniz, Burcu öğretmen karakteri ile Aşk 101 dizisinde yer almıştı. Kaan Urgancıoğlu’nu ise Kemal karakterinde izledim. Burcu ve Kemal karakterlerinin enerjisi ve yüksek uyumu da dizi hayranları tarafından ilgi görmüş, hatta birlikte yeni bir dizide yer almaları da istenmişti.

İzleyicilerin bu arzusunu karşılayacak şekilde Rekabet isimli dizinin hazırlıkları yapılıyordu ki, kötü haber geldi. Bir süredir hakkında bilgi olmayan ve projeye ne olduğu merak edilen Rekabet’in rafa kaldırıldığını tv100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Hayranlarının Pınar Deniz – Kaan Urgancıoğlu birlikteliği heyecanı da suya düştü. Rekabet isimli dizi ileride yeniden gündeme gelir mi bilinmez. Ancak Pınar Deniz hayranları için yeni bir fırsat daha var. Oyuncu, Cuma akşamından itibaren Kırmızı Oda dizisinde yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı Oda’nın 23.yeni bölümünde Nazlı karakteri ile boy gösterecek. İşte Pınar Deniz’in Kırmızı Oda dizisindeki ilk sahnesi: