Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti, yeni dizi Uğur Güneş’in üzerine kuruldu!

Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti, yeni dizi Uğur Güneş’in üzerine kuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş, geçtiğimiz haftalarda yapıma veda etmişti. Oyuncu, Adana’dan ayrıldıktan sonra ise hiç vakit kaybetmeden yeni bir dizi projesi için anlaşma yaptı.

2021-2022 sezonunda izleyicilerle buluşmak üzere hazırlıkları devam eden yeni dizinin ismi Kanunsuz Topraklar. Uğur Güneş, dizinin başrol ismi olarak belirlendi ama başka bir oyuncu ile henüz anlaşılmadı… TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi Zonguldak’taki bir maden patronunun kızı ile maden işçisinin aşkını anlatacak.

1930’lu yılların anlatılacağı dizinin kanalının da Fox TV olduğu ortaya çıktı. Gold Film imzalı diziyi en son Maria ile Mustafa’da görev alan usta yönetmen Faruk Teber yönetecek.

Dizinin çekimlerinin Nisan ayında başlaması ve gelecek sezon ekranda olması planlanıyor. Davut karakterine hayat verecek olan Uğur Güneş’in kadın partnerinin de kim olacağı çok merak ediliyor. Maden patronu Malik Beyin kızı Gülfem karakterini canlandıracak olan isim yakında ortaya çıkacaktır.

Kanunsuz Topraklar isimli dizi için İstanbul’da geniş bir plato kurulacağı da belirtildi.