Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk 101’in yakışıklı Sinan’ı Mert Yazıcıoğlu’nun büyük itiraf! Yüzüne pastayı kim fırlattı?

Aşk 101’in yakışıklı Sinan’ı Mert Yazıcıoğlu’nun büyük itiraf! Yüzüne pastayı kim fırlattı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin yetenekli oyuncularından Mert Yazıcıoğlu, konuk olduğu İbrahim Selim’le Bu Gece programında kendisiyle ilgili çok önemli itiraflarda bulundu. Yazıcıoğlu, fazla doğrucu olduğunu ve bunun başına hep iş açtığını söyledi.

Bugüne kadar Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı gibi dizilerde rol alan, En son Aşk 101 dizisinde Sinan karakteriyle izlediğimiz başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu son dönemin en parlayan genç oyuncularından. Henüz 28 yaşındaki oyuncu özellikle Aşk 101 dizisinde Sinan karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koydu ve izleyiciden tam not aldı.

Yakışıklı oyuncu İbrahim Selim’le Bu Gece programının son bölümüne konuk oldu. Programda kendisiyle ilgili itiraflarda bulunan oyuncu açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı. En çok şaşırtan ise doğruculuğu nedeniyle başına açılan işler oldu.

Aşk 101’in yakışıklı Sinan’ı Mert Yazıcıoğlu’nun büyük itiraf! Yüzüne pastayı kim fırlattı? 50

Mert Yazıcıoğlu İbrahim Selim’in “Hiç kız arkadaşına karşı fazla doğrucu olduğundan gerginlik yaşandı mı?” sorusunu yanıtlarken başına gelen çok ilginç bir olayı anlattı. Yazıcıoğlu İbrahim Selim’in sorusunu şöyle yanıtladı:

“Şöyle bir anımı anlatayım o zaman; lise yıllarımda fazla doğrucu olduğum için kız arkadaşımdan ayrılmıştım çünkü başka birinden hoşlanıyorum. Tabi lise zamanlarıydı o zamanlar etraflıca düşünemiyorsun. Galiba onunla birlikte olmaya dayanamıyordum artık çünkü başka birinden hoşlanıyordum. Tabi bu doğruculuğum sonucunda yüzüme de pastayı yemiştim.”

Yakışıklı oyuncu en son rol aldığı Aşk 101’den bu yana ekrana gelmiyor. Kısa süre önce ortaya atılan bir idda, Mert Yazıcıoğlu’nun, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk (Eski ismiyle Yalı Çapkını) isimli dizide rol alacağı yönündeydi. Ancak iddiayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.