Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci’den eşine romantik doğum günü kutlaması

Çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci’den eşine romantik doğum günü kutlaması

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile hamile kaldığını öğrendikten sonra sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci geçtiğimiz ay kızını kucağına aldı.

Çift, kızlarına Mercan adını verdi. Şu sıralar anneliğin tadını çıkaran çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci, zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla hasret gideriyor.

Oyuncu, son paylaşımında eşi Burak Yamantürk’in doğum gününü  kutladı. 23 Aralık doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşına bastı.

Burak Yamantürk için, bu yıl ki doğum günü özel bir anlam taşıyor, oyuncunun baba olarak kutladığı ilk doğum günü.

Çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci'den eşine romantik doğum günü kutlaması 8

Özge Özpirinçci instagram hesabında, eşinin pek çok fotoğrafının yanı sıra birlikte fotoğraflarını da paylaşarak duygusal bir doğum günü kutlama mesajı kaleme aldı. Özge Özpirinçci kızının babasına, kızlarıyla birlikte keyif, huzur ve eğlence dolu bir yaş temenni et.

Instagram’da 3.4 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına Ceyda Düvenci,  Burçin Terzioğlu, Ece Sükan ve Nur Fettahoğlu’nun da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı.

Çiçeği burnunda anne Özge Özpirinçci'den eşine romantik doğum günü kutlaması 9

Hamileyken bile yoğun bir şekilde çalışan oyuncu doğumdan sonra bir süre projelerde yer almayıp kızı ile ilgileneceğini açıklamıştı. Oyuncu bir süre daha sevenleriyle sosyal medyadan hasret giderecek.