Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır dizisinde rüya mı yoksa gerçek mi?

Aşk Ağlatır dizisinde rüya mı yoksa gerçek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Ağlatır dizisi, 12 bölümü geride bıraktı. Dizinin 13. yeni bölümü 1 Aralık akşamı ekrandaki yerini alacak. Ada ve Yusuf’un mutlu anları da izleyicilerin aklını karıştırmış durumda. Yusuf, Ada’ya evlilik teklif ediyor.

Yusuf, Ada’ya tanıştıkları kamyonda evlilik teklifi yaptı. Sahne çok güzel ve duygusaldı… Ancak izleyicilerin akıllarında “Acaba rüya mı?” diye bir tilki dolaşıyor… Ada ve Yusuf’un bu mutlu anlarının rüya olması ihtimali de var…

Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş, ilerideki bölümler hakkında da tüyo vermişti.

Aktaş, Ada ve Yusuf’un mutlu günleri için biraz daha zaman geçmesi gerektiğini, henüz daha o noktada olmadıklarını anlatmıştı.

Hatta bir izleyici, “Ne zaman öpüşeceksiniz?” diye de sormuş ve ikili de henüz bilmediklerini belirtmişti.

İzleyiciler Deniz Can Aktaş’ın bu sözlerinden sonra Ada ve Yusuf’un romantik anlarının rüya olabileceğini düşündüklerini belirten yorumlarda bulundu.

Dizide ilerleme olmasını, hikayenin yavaş akmamasını isteyen dizi takipçileri, “O kamyonda böyle tatlı bir ambians yaratmak, sen bu işi biliyorsun Yusuf” diyerek sahneyi heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

Bazı izleyiciler ise bunu bir final işareti olarak da aldıklarını ifade eden yorumlar yaptı.