Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Yıldız Tilbe şarkısı gibi sahne!

Bir Zamanlar Çukurova’da Yıldız Tilbe şarkısı gibi sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yıldız Tilbe’nin çok sevilen “İki Kadın Bir Adam” şarkısı vardır. Uzay Heparı ile Sezen Aksu’nun aşk yaşadığı dönemde, Tilbe ile Heparı arasında yaşanan bir gecelik ilişkinin ortaya çıkması ile taraflar arasında bitmeyen bir sorun oluşuyor. İşte bu aşk üçgenini anlatan Yıldız Tilbe’nin “İki kadın bir adam, aşk çekilir aradan” isimli şarkısı tam da Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanıyor.

Buradaki aşk üçgeninde ise Züleyha – Yılmaz ve Müjgan var… Bir de Müjgan ve Yılmaz, Yaman konağının yanındaki küçük konağa yerleşince olanlar oluyor. Hilal Altınbilek ile Melike İpek Yalova’nın karşılıklı sahnesi akıllarda kalan sözlere sahne oldu.

Yıldız Tilbe’nin şarkısını hatırlatır sahne de 28 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 46.bölümde izleyicilerin karşısına çıktı. Züleyha, yeni komşusu Müjgan’ı “hoş geldin” demek için ziyaret etti. İki kadın arasında yaşananlar aşkı unutturur türdendi…

Dizinin takipçileri bu durum ile ilgili yaptıkları yorumlarda “Züleyha senin ne işin var orada, senin ciğerine ciğerine vuruyor” diye yorumda bulundu.

Bir başka izleyici ise “Müjgan öyle korkuyor ki Yılmaz elden gitti gidiyor” diye yazdı.

Sahneyi görünce Yıldız Tilbe’nin şarkısının aklına geldiğini söyleyen izleyiciler de oldu.

Bu durumu Züleyha’nın gurursuzluğu olarak gören izleyiciler de oldu. Züleyha’nın sürekli ezilmesinden rahatsız olduklarını belirten dizi takipçileri de vardı.

O anları videodan izleyebilirsiniz: