Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar ve Duy Beni dizileriyle parlayan Caner Topçu yaz döneminin parlayan yıldızı olabilir!

Barbaroslar ve Duy Beni dizileriyle parlayan Caner Topçu yaz döneminin parlayan yıldızı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Caner Topçu genç bir oyuncu ve henüz yolun başında. 2019 yılında yayınlanan ve sadece 8 bölüm süren Nöbet dizisinde dikkat çeken oyuncu, asıl çıkışı ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan tarihi dizi projesi ile yaptı.

İlyas karakteri ile bu dizide Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe ile birlikte aynı seti paylaşan oyuncu, geçtiğimiz yaz aylarını ise Duy Beni isimli diziyle geçirdi. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Duy Beni dizisindeki Kanat karakteri, oyuncunun popülerliğini bir hayli artırmasına neden oldu. Şimdi de genç oyuncu için yeni bir dizi gündemde.

Kanal D’nin kendi ekipleri ile oluşturduğu ve düşük maliyetli olması ile yaz döneminde ekranda uzun süre kalması beklenen Dönence isimli dizinin başrollerinde Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan ile Atakan Hoşgören bulunuyor. 3 genç oyuncu da son dönemin dikkat çeken isimlerinden.

Barbaroslar ve Duy Beni dizileriyle parlayan Caner Topçu yaz döneminin parlayan yıldızı olabilir! 8

Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan ikilisi ayrıca geçen yaz Duy Beni dizisinde birlikte rol almıştı. Şimdi bu ikilinin yeniden partner olması hayranlarını da heyecanlandırmış durumda.

Caner Topçu hem fiziği hem de yetenekleri ile dikkat çeken genç oyunculardan ve yaz dönemi Dönence dizisinin başarısı ile popülerliğini çok ileri seviyelere çıkartma potansiyeline sahip.

Yaz dönemi işleri geçen sezon da olduğu gibi genelde genç oyunculara çok yarıyor. Zira ekranlardaki dizi sayısı az olunca, bu tür projelerde yer alan ve kendilerini gösterme ihtiyacı bulunan genç isimler daha çok konuşuluyor, ön planda olabiliyor.

Caner Topçu açısından da Dönence dizisinin hem dram yüklü hikayesi hem de aşk dolu sahneleri ile yaz döneminde ekran başındakileri etkilemesi bekleniyor.

Oyuncu adına bu yeni dizi kariyerinde iyi bir çıkış sergiledi ve daha çok gündem olduğu bir iş olabilir. Dizinin çekimlerine de başlandığı ve 3 genç oyuncunun birbirleri ile uyumlu olduklarının fotoğraflara yansıdığını da söylemek gerekiyor.

Barbaroslar ve Duy Beni dizileriyle parlayan Caner Topçu yaz döneminin parlayan yıldızı olabilir! 9