Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre dizilere dönüyor mu?

Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre dizilere dönüyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nebahat Çehre, diziler konusunda net bir çizgi çekti! Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’yi herhalde en çok da Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri ile izleyiciler hatırlıyor.Yılların emektar sanatçısı, televizyon dizileri sayesinde geniş kitlelere hitap etmenin önemini bilen bir isim.

Çehre, diziler konusunda kendisini kapatmadı belki ama istediği gibi bir proje de gelmiyor.Özgür Masur’un defilesine katılan oyuncu, kameralara konuştu.

Nebahat Çehre, yeni proje konusunda şunları anlattı: “Bazı senaryolar okuyorum. Gelen teklifleri değerlendiriyorum.Ama benim böyle hazmedeceğim bir şey bulamadım daha.Onun için dinleniyorum.”

Hastalıklar geçirdiğini ve bu aralar dinlenmenin kendisine iyi geldiğini anlatan oyuncu, yeni bir rol için ise ince eleyip sık dokuyor.

Çehre, “Biraz değişik bir şey yapmak istiyorum. Beklentim o. Öyle bir hikaye gelir ki, bugüne kadar yaptıklarım kadar güzel, inançlı gelir.O zaman yaparım tabii ki…” diyerek net bir çizgi çekmiş oldu.