Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun ünlü ismi, Yasak Elma’dan gelen teklifi reddetti!

Aşk-ı Memnu’nun ünlü ismi, Yasak Elma’dan gelen teklifi reddetti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınlandığı dönemde yer yerinden oynamıştı. Aşk-ı Memnu, televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasına girdi ve hala da konuşuluyor. Aradan geçen zamana karşın defalarca kez tekrarı yayınlanmasına rağmen hala ilgi görmekte. Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu gibi isimleri bir araya getiren dizinin etkileri ise devam ediyor.

Dizideki imajından kurtulamayan bir isim var ki izleyici onu başka dizilerde görmek istese de üzerine yapışan imajı nedeniyle hep Aşk-ı Memnu dizisindeki karakterine yakın karakterler için teklifler geliyor ve dolayısıyla oyuncu da kabul etmek istemiyor.

Kim mi bu isim? Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Nebahat Çehre. Geçtiğimiz haftalara Menajerimi Ara dizisine de bir bölüm konuk oyuncu olarak gelmişti.

Çehre, yaptığı her röportajda kendisine hep zengin, yalıda yaşayan kadın karakterleri gelmesinden çok muzdarip. Bir anlamda Aşk-ı Memnu etkisi yapımcıların bile hafızasından silinmiyor olacak ki benzer rollerle gidiyorlar Nebahat Çehre’ye.

Çehre ise her fırsatta bambaşka, farklı karakterler oynamak istediğini anlatıyor. Benzer bir durum yine yaşanmış ve Yasak Elma dizisinden gelen teklif de reddedilmiş görünen o ki!

Aşk-ı Memnu'nun ünlü ismi, Yasak Elma'dan gelen teklifi reddetti! 7

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisine yeni katılacak karakterlerden birisi için oyuncuya teklif gitmiş ama kabul etmemiş. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, Çehre’nin kabul etmediği rolde Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun oynayacağını duyurdu.

Ünlüoğlu, dizide Erdal Özyağcılar’ın oynayacağı Hasan Ali’nin eşi ve Berk Oktay’ın oynayacağı Çağatay karakterinin de annesi olacak. Zengin bir aile imajı çizecekleri de şimdiden belli oldu. Nebahat Çehre’nin de yine benzer bir teklif alması nedeniyle kabul etmediği tahminleri yapılıyor…