Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’dan sonra Sen Çal Kapımı da finalden yırttı! Fox TV, Star TV’nin taktiğini kullandı!

Menajerimi Ara’dan sonra Sen Çal Kapımı da finalden yırttı! Fox TV, Star TV’nin taktiğini kullandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV’nin iki dizisi arasındaki yer değişikliği, Sen Çal Kapımı’na yaradı! Çarşamba gibi dram yapımlarının öne çıktığı ve romantik komedi işinin pek de varlık gösteremediği bir akşamda Sen Çal Kapımı dizisinin işinin iyice zorlaştığı, 4’lü reytinglere doğru düşüşü ile netleşmişti. Fox TV’nin bu yapım hakkında ‘final mi yoksa devam mı’ kararı vermesi bekleniyordu. O karar geldi ama herkesi şaşırtan bir şekilde değişiklik yapıldı.

Cumartesi akşamları bile zorlanan Zümrüdüanka, ateş çemberi olarak gösterilen Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak. Sen Çal Kapımı ise artık Cumartesi akşamları yayınlanacak. Yani ateş çemberinden çıkacak olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in romantik komedi dizisi, daha iyi sonuçlar alabileceği hafta sonuna kaydırılmış oldu.

Biz bu taktiği bu sezon hangi kanalda görmüştük? Elbette ki, Star TV’de… Menajerimi Ara dizisi sezona çok iyi başlamış ve iyi reytingler almıştı. Ama geçen sezondan kalan dizilerin gelişi ve Masumlar Apartmanı’nda çok yüksek reytingler alması sonrasında Menajerimi Ara neredeyse final yapacak noktaya yaklaşmıştı. Star TV, Pazar akşamına diziyi çekerek bir anlamda ipten aldı. Menajerimi Ara da yeni gününde çok iyi sonuçlar alarak, bu kararın doğruluğunu kanıtlamıştı.

Fox TV’nin de kurtarmak istediği dizinin Zümrüdüanka değil, Sen Çal Kapımı olduğu bu değişiklik ile ortaya çıktı. Ateş çemberinden çıkartılan romantik komedi dizisi, artık daha dişine göre yapımlarla reyting mücadelesi yapacak.

Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve Cumartesi Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı ile yarışacak olan Sen Çal Kapımı, çok daha iyi sonuçlar alabilir noktada…

Dizinin 19. yeni bölümünün de bu hafta Çarşamba günü değil, Cumartesi günü yayınlanacağını hatırlatalım.