Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz Ahsen Hanım’ı Gülsen Tuncer yeni projesini seçti!

Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz Ahsen Hanım’ı Gülsen Tuncer yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinema ve tiyatro dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Gülsen Tuncer, yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. En son Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Ahsen Hanım karakteriyle hafızalarda yer eden usta oyuncu çok uzun bir aradan sonra dizi tercihini ATV’nin yeni yapımı Hakim’den yana kullandı.

Bugüne kadar onlarca tiyatro ve filmde rol alan 76 yaşındaki oyuncu yeniden sete çıkıyor. U ekranlara dönüyor. Ağırlıklı olarak tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu en son 14 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Gülsen Tuncer, Aşk-ı Memnu dizisinde herkesin saygı duyduğu ve sözünü dinlediği Ahsen Hanım rolündeydi. Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Adnan Ziyagil’in ablası Ahsen Hanım rolündeki Gülsen Tuncer, bu karakteriyle herkesin zihninde yer etmişti. Hep doğrunun yanında olan ve haksızlıklara sessiz kalmayan Ahsen Hanım, herkesin kalbinde yer etmişti.

Aşk-ı Memnu’nun unutulmaz Ahsen Hanım’ı Gülsen Tuncer yeni projesini seçti! 7

Usta oyuncu Gülsen Tuncer, setlere verdiği 14 yıllık aradan sonra tercihini ATV’nin yeni projesi Hakim’den yana kullandı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu çok iddialı isimlerden oluşuyor. Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Hasibe Eren Hakim dizisinin kadrosundaki çok iddialı isimler. Ayrıca genç oyuncular; Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Naz Çağla Irmak da Hakim dizisinin öne çıkan karakterlerine hayat verecek.

ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması Hakim dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Yönetmenliğini Erkan Tunç’un üstlendiği Hakim dizisinin ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceği henüz açıklanmadı. Ancak yayınlanacağı günkü rakipleri için şimdiden bir tehdit olmaya başladı. Hakim dizisinin yayınının mart ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Bu arada çekimler için hafta sonu sete çıkan ekibe bir oyuncu daha katıldı. En son geçen sezon Kefaret isimli Fox TV dizisinde Alp karakterini canlandıran Hakan Yufkacıgil, Hakim dizisiyle anlaştı.