Ana sayfa Sosyal Medya Ruhun Duymaz dizisinin ilk bölümü film tadında geçti, izleyici çok beğendi!

Ruhun Duymaz dizisinin ilk bölümü film tadında geçti, izleyici çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin merakla beklenen Ruhun Duymaz isimli yaz dizisinin ilk bölümü 24 Temmuz pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Sosyal medyada kısa sürede binlerce paylaşım yapıldı ve romantik komedi türündeki dizinin ilk bölümü için izleyiciler, “Film tadında bir bölümdü” şeklinde paylaşımlar yaparak, olumlu görüşler belirttiler.

Onur ve Ece karakterlerine hemen ısınan dizi hayranları, iki genç ve başarılı ismin eğlenceli bir yapım ile yeniden televizyon ekranına dönmesinden duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Ruhun Duymaz dizisi sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da merakla beklenen yeni yapımlardan birisiydi. Yabancı dizi hayranlarının da yorumlarında olumlu mesajlar olduğunu ve projenin sosyal medya tarafında izleyicilerden onay aldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Ruhun Duymaz dizisinin ilk bölümü film tadında geçti, izleyici çok beğendi! 7

“Birbirlerine çok yakıştılar, enerjileri çok güzel” şeklinde yorumlar yapan dizi hayranların, Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin de iyi bir dizi çifti olacağını düşündüklerini belirten yorumlar yaptı.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Ruhun Duymaz dizisinde Tuğrul Tülek, Aslı Sümen ve Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru gibi isimler de bulunuyor.