Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Kılıç, başarısız bir denemeden sonra yeni dizi kararını verdi!

Barış Kılıç, başarısız bir denemeden sonra yeni dizi kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Kılıç, geçen sezon ikinci kez katılıp kısa süre sonra da ayrıldığı Yasak Elma dizisindeki performansı ile hayranlarını mest etmişti. 1978 yılında Malatya’da dünyaya gelen oyuncu, 54 bölüm boyunca yer aldığı Yasak Elma’da Kaya karakterini canlandırdı.

2004 yılından itibaren dizilerde ve sinema filmlerinde görmekte olduğumuz oyuncu, Adını Feriha Koydum isimli çok sevilen dizide Levent karakteri ile parladı… Lale Devri dizisinde Engin olarak öne çıkan ve Umutsuz Ev Kadınları dizisinde de başarılı bir çıkış yapan Barış Kılıç, ayrıca Güllerin Savaşı projesinde Ömer karakterini canlandırdı.

Birbirinden farklı yapımlarda, farklı rollerini hatırladığımız oyuncu, en çok da Yasak Elma sayesinde büyük popülerlik kazandı. Barış Kılıç, Yasak Elma’nın ardından başarısız bir dizi girişiminde bulundu.

Uzak Şehrin Masalı isimli yapımda Aslıhan Güner, Timur Acar ve Begüm Birgören ile başrolde buluşan Barış Kılıç, projenin sadece beş bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı.

Ünlü oyuncu, bu sezon ikinci dizi denemesi için ise yeni bir anlaşma yaptı. Fox TV’de salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli yapıma katılan oyuncu, sürpriz bir karakter ile herkesi şaşırtacak.

Azra’yı canlandıran Gökçe Bahadır’ın yeni partnerlerinden birisi de Barış Kılıç olacak. Yeni karakterin Azra’nın hayatında yeni sayfa açması da bekleniyor. Diziyi hareketlendirecek olan bu yeni karakterin nasıl birisi olacağı da şimdiden büyük merak konusu oldu.