Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan İlhan Şen’in yeni projesi ortaya çıktı?

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan İlhan Şen’in yeni projesi ortaya çıktı?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, geçtiğimiz yaz dönemin en başarılı yapımı olarak öne çıkmıştı. Başrolü Burcu Özberk ile paylaşan İlhan Şen’in etkileyici performansları dizi hayranlarını adeta mest etmiş ve Aşk Mantık İntikam normal sezonda da yayınlanmaya devam etmişti.

Fox TV’nin Cuma rekabetinde söz sahibi olmasını sağlayan dizinin iki genç oyuncusu da hem yüksek enerjileri hem de güçlü uyumları ile göz doldurmuştu. Sosyal medyayı da çok etkileyen bu ikili, milyonlarca paylaşım ile Haziran ayından bugüne kadar diziyi gündemde tutan büyük bir etkileşim oluşturdu.

Geçen yaz başlayan ve geçtiğimiz hafta Cuma gününe kadar devam eden “Aşk Mantık İntikam” dizisi 42. Bölümüyle ekranlara ve izleyicisine veda etti. Dizinin başrol oyuncularından Burcu Özberk sezonun yoğunluğunu ve yorgunluğunu üzerinden bir nebze olsun atmak ve dinlenme üzere Uzak Doğu’ya tatile gitti.

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan İlhan Şen’in yeni projesi ortaya çıktı? 13

İlhan Şen’in ise ara vermeden yeni dizisiyle ilgili hazırlıklara başladığı öğrenildi. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre projesinin biteceği öğrenilince teklif yağmuruna tutulan başarılı oyuncu bir süredir Süreç Film’in Atv için çekmeye hazırlandığı “Ah Canım Hayat” dizisiyle görüşüyor.

Projeyle ilgili imza aşamasında olan İlhan Şen’in dizide oynayacağı partneriyse henüz netleşmedi. Senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturacak. Projenin bir diğer flaş ismi ise Süreç Film’in Kalp Yarası dizisinde rol alan Toprak Can Adıgüzel… Dizide ayrıca Müttalip Müjdeci ve Nimet İyigün’ün de rol alacak.