Ana sayfa Sosyal Medya Yaz aylarında tatil yok, iş çok ama Sinem Ünsal kendisini çok şanslı hissediyor!

Yaz aylarında tatil yok, iş çok ama Sinem Ünsal kendisini çok şanslı hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, son günlerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Hafta içinde çekimlerine başlanması beklenen Gizli Aşk isimli yeni dizi, Fox TV ekranında yayınlanacak. Yaz aylarında izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide Sinem Ünsal’ın partneri son dönemin öne çıkan genç isimlerinden Halit Özgür Sarı oldu.

Sinem Ünsal, son haftalarda İstanbul’da yaşanan hava değişiminden olumsuz etkilenenler arasında yer alıyor. Dizi çekimlerinin başlamasına az bir zaman kala, oyuncu yeni projesine hazırlanırken değişken havalar nedeniyle sesinin kısıldığını söyledi. Sinem Ünsal, “Hiç ısınmadık, 2 gün ısınıyor, sonra böyle soğuyor. Ben soğuk hava seviyorum ama artık üşüdüm galiba. Sesim de gitti, dengesizlikten” diye konuştu.

Sinem Ünsal, havaların bu kararsızlığı içinde kararlı bir şekilde yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Gizli Aşk isimli dizinin çekimlerine bu hafta başlayacaklarını açıklayan oyuncu, “Onun koşturmasını yapıyorum. Yazın ekranda görüşeceğiz. Fox TV’de buluşacağız. Oyunumuz da var” diye konuştu.

Gizli Aşk dizisinin yoğun temposu içinde Aydınlık Evler isimli tiyatro oyununa da devam edeceğini belirten oyuncu, yaz dönemi için tatil yapamayacağını ama bundan memnun olduğunu söyledi.

Kış döneminde tatil yaptığını anlatan oyuncu, yaz aylarında ise tatil yapmayı sevmediğini ve bu yaz çalışacağını belirtti.

Sinem Ünsal, Aydınlık Evler oyununun kendisi için öneminden bahsetti. Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra tiyatroya hikaye yazması, Demet Akbağ’ın da 15 yıl sonra yeniden sahnelere dönmesinin önemine işaret eden oyuncu, şunları söyledi:

“Kendimi çok şanslı hissediyorum. Tiyatro yapmak isterken, böyle bir projenin içinde olmak beni çok mutlu hissettiriyor.”