Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’a kardeş dizi! Aynı yapımcıdan yeni romantik komedi Gizli Kalsın geliyor!

Aşk Mantık İntikam’a kardeş dizi! Aynı yapımcıdan yeni romantik komedi Gizli Kalsın geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın kızı olan Yağmur Ünal, son yıllarda yapımcılık konusunda büyük adımlar attı. No9 isimli yapım şirketinin sahibi olan Yağmur Ünal, şimdiye kadar dikkat çeken projelere imzasını attı.

Dolunay dizisinde Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren ve çok da başarılı olan No9 Productions, önceki sezon ise Baraj isimli diziyle dikkatleri çekmişti. Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman’ın başrolünde yer aldığı bu dizi, etkili bir dram işiydi…

Son döneme damgasını vuran romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ise Haziran ayından bu yana ekranda kalmaya devam ediyor. Son 2 bölümü kalan ve 22 Nisan’da yayınlanacak 43. bölüm ile birlikte final yapacak olan romantik komedi dizisinin ardından yenisi geliyor.

Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No9 Productions, yeni yazlık dizi için hazırlıklara başladı. Aşk Mantık İntikam bittikten sonra Fox TV’de boşalacak olan yeri bu sefer Gizli Kalsın isimli yeni dizi dolduracak.

Aşk Mantık İntikam'a kardeş dizi! Aynı yapımcıdan yeni romantik komedi Gizli Kalsın geliyor! 7

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ile bu dizinin başrolü için anlaşma sağlandı. İki genç oyuncunun yeni dizi çifti olarak netleşmesi ise hayranlarını çok memnun etti. Mucize Doktor ile parlayan Sinem Ünsal, bu sezon sadece 6 bölüm süren Elbet Bir Gün isimli diziyle büyük şanssızlık yaşamıştı.

Halit Özgür Sarı ise Kardeşlerim dizisiyle müthiş bir çıkış yaptı ve zorunlu askerlik görevini de tamamlamasının ardından yeniden setlere dönüş yapacak.

Aşk Mantık İntikam’ın 22 Nisan’da bitmesinin ardından yapım firması tüm dikkatini Gizli Kalsın isimli yeni diziye verecek ve Mayıs ayında da sette çekimler başlayacak. Dizinin Fox TV ekranında Haziran ayından itibaren izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Şebnem Sönmez’in Aynur karakteri ile yer alacağı Gizli Kalsın dizisinde, Sinem Ünsal, yine Nazlı karakteri ile ekranda yer alacak. Mucize Doktor dizisinde de aynı isimli karakteri canlandıran oyuncu, bu ismin üzerine yapışması tehlikesi ile de karşı karşıya….

Şinasi Yurtsever’in de Namık karakteri ile yer alacağı dizi, 2 sivil polisin eğlenceli macerasını anlatacak.