Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’a veda eden Melisa Döngel’den imaj değişikliği!..

Aşk Mantık İntikam’a veda eden Melisa Döngel’den imaj değişikliği!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Melisa Döngel ardından, Fox TV’de çok başarılı bir dönem geçiren Aşk Mantık İntikam’da, izleyicilerin pek de sevmediği ‘Çağla’ karakterini başarıyla canlandırdı.

Baş rolün hakkını veren oyuncu, Aşk Mantık İntikam’ın hikayesinin gidişatında yapılan değişiklikle birlikte, geçtiğimiz günlerde diziye veda etti. Diziden ayrılır ayrılmaz saç rengini değiştiren oyuncu kahverengi olan saç rengini platin sarısı yaptı.

Melisa Döngel’in bu radikal imaj değişikliği, ‘Ufukta yeni bir proje mi’ var?’ sorusunu gündeme getirdi. Sosyal medya hesabından yeni imajıyla fotoğraflarını paylaşan oyuncu, yeni saç rengini bir hayli beğenmiş görünüyor.

Aş Mantık İntikam'a veda eden Melisa Döngel'den imaj değişikliği!.. 1

Oyuncunun sosyal medyadaki takipçileri ise yeni saç rengi konusunda ikiye bölündü. Sarı rengi oyuncuya çok yakıştıran bazı takipçileri; ‘Baya iyi!’, Ne kadar yakışmış!’ yorumlarını yaparken, bazı takipçileri ise eski halinin daha iyi olduğu şeklinde yorumlarda bulundular.

Aş Mantık İntikam'a veda eden Melisa Döngel'den imaj değişikliği!.. 2

Melisa Döngel’in Aşk Mantık İntikam ekibi ile yolu ayrıldı belki ama yeni projelerle hayranlarının karşısında olmaya devam edeceği kesin.

Oyuncu, son yıllarda elde ettiği tecrübelerle ekranlarda başarılı bir grafik sergiledi. Melisa Döngel’in çok yakında yeni bir projede güzel bir rolle adını duymak hayranları için şaşırtıcı olmayacaktır.