Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’da tutan taktik, şimdi Baht Oyunu’na yansıdı!

Aşk Mantık İntikam’da tutan taktik, şimdi Baht Oyunu’na yansıdı!

tarafından ker_def

Romantik komedi dizileri arasındaki rekabet devam ediyor. Cuma akşamları Aşk Mantık İntikam dizisinde Eda ile Ozan karakterleri arasında yaşanan kıskançlık adımları ilginin artmasını sağladı. Birçok dizi hayranı hikayedeki bu kıskançlık sahnelerini merakla bekliyor.

Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanan Baht Oyunu dizisine de bu kıskançlık taktiğinin yansımaya başladığına yeni bölümde şahit olacaksınız. Ada ile Bora arasında olaylar bitmiyor ama bu sefer kıskançlık halleri de daha çok dikkat çekecek.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nun sekizinci bölümünde Ada ve Bora arasında sular durulmuyor.

Aşk Mantık İntikam'da tutan taktik, şimdi Baht Oyunu'na yansıdı! 7

Yeni bölümde Ada’nın şirketten ayrılma kararıyla ikili arasında ipler iyice gerilmişken, Ada, şirkete dönmek için Rüzgar aracılığıyla Tuğçe ile bir anlaşma yapacak. Ada’yı yeniden ofiste gören Bora, ona bir ders vermek için imkansız bir görev verecek.

Ünlü popçu Kuzey Batı ile röportaj yapması istenen Ada, Kuzey Batı’yı ikna edip ofise getirince ortalık karışacak. Ada’dan hayli etkilenen Kuzey Batı’nın tavırları Bora’yı rahatsız edince, iki erkek arasındaki gerilim ortalığı fena karıştıracak.

‘Baht Oyunu’, sekizinci bölümüyle Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de…