Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’dan sonra İlhan Şen’i yeni rolünde kendisi bile tanıyamadı!

Aşk Mantık İntikam’dan sonra İlhan Şen’i yeni rolünde kendisi bile tanıyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi Nisan ayında final yapmıştı. Geçen yıl yaz döneminin en iyi çıkış yapan projesi olan dizi, kış döneminde de uzun süre başarılı reytingler elde etti.

Yurt dışı satışları da çok iyi olan Aşk Mantık İntikam’da İlhan Şen romantik komedi performansı ile büyük ilgi çekti. Dizinin son dönemi dram ağırlıklı olsa da ilk dönemlerde eğlenceli bir romantik komedi hikayesi izlemiştik.

İlhan Şen de Ramo ve ardından da Aşk Mantık İntikam dizileriyle kendisini kanıtladı. Oyuncu, fazla ara vermeden hemen yeni bir diziye başladı. Atv’de yayınlanan ve pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Sevmek Zamanı dizisi yine bir dram hikayesi.

Firuze ile Kağan karakterlerinin büyük aşkını anlatan dizide birçok kişi Kağan karakterinin nasıl birisi olduğunu anlayamadı. Aslında karakteri çözemeyenlerden birisinin de İlhan Şen olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kağan’ı bir oyuncu olarak çok oynamak istedim. Çünkü bu tarz yazılan karakterleri çok bulamıyoruz. İyi birisi mi, bilmiyorum. Kötü birisi mi bilmiyorum. Sağlıklı biri mi, sağlıksız biri mi bilmiyorum. Bunların hepsi bir bütün. Normal hayatımızdaki bütün insanlar gibi. Kağan’ı gerçekten yaşayan bir şey haline getirebileceğimi düşündüğüm için seçtim. Öyle de yazılmış, herkesin ellerine sağlık.”