Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz’u Maraşlı’dan sonra sete döndürecek yeni dizi heyecanı başladı!

Alina Boz’u Maraşlı’dan sonra sete döndürecek yeni dizi heyecanı başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Alina Boz, Paramparça dizisiyle dikkatleri çekmişti. O günden bugüne rol aldığı dizilerle birlikte daha da deneyim kazanan oyuncu, şimdi yapımcıların gözde oyuncularından biri haline geldi. Rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile konuşturan Alina Boz, son olarak ekrana geldiği Maraşlı dizisinde canlandırdığı Mahur karakteri ile de büyük bir iz bıraktı arkasında.

Burak Deniz ile partnerlikleri büyük beğeni toplayan diziyi izleyenler, uzun süredir etkisinden çıkamıyor. Oyuncuyu Mahur rolüyle çok beğenen hayranları, dizinin erken finali için sosyal medyada tepki vermişlerdi. Alina Boz, kariyerinde başarılı adımlarla yürürken, yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de beğeni toplamakta.

Hayranları oyuncunun yeni dizi projesini merakla bekliyor. Henüz bu konuda net bir bilgi olmasa da geçtiğimiz günlerde Disney Plus ile anlaşma imzalayan oyuncular arasına katıldı Alina Boz. Dijital platformun 14 Haziran’da yapılan açılış gecesinde yer alan Boz, kıyafeti ve sadeliği ile de beğeni topladı.

Alina Boz'u Maraşlı'dan sonra sete döndürecek yeni dizi heyecanı başladı! 8

Mütevazi ve sempatik kişiliği ile sevilen oyuncu, Paramparça dizisinde oynadığı Hazal karakteri ile o dönem bir anda dikkat çekmişti. Bu dizinin ardından başrolde yer aldığı Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile partner olmuş ve ilk başrolünde iyi bir iş çıkarmıştı. Ardından Maraşlı ile ekranlara gelen oyuncu, aynı zamanda Netflix’in Aşk 101 ve devamı Aşk 102’deki performansı ile de ayrıca alkış aldı.

Alina Boz hayranları için son gelen tüyo ise merakı daha da arttıracak nitelikte. Disney Plus’ın hangi projesinde rol alacağı merak konusu oyuncunun. Bu konudaki detaylar henüz net değil ancak önümüzdeki günlerde Alina Boz’u bol bol konuşacağız…

Alina Boz'u Maraşlı'dan sonra sete döndürecek yeni dizi heyecanı başladı! 9

Alina Boz’un Disney Plus için çekilecek ve yine muhtemelen çok konuşulacak bir dizide rol alması heyecanla bekleniyor. Disney Plus ile anlaşma yapan pek çok oyuncu gibi Boz’un da projesi henüz net değil ama yapımcılar ve senaristler, dijital platformda yer alacak ve çok ses getirecek projeler için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Yakında Alina Boz’un da dikkat çeken bir projede yer alacak olması, hayranlarını şimdiden meraklandıran ve heyecanlandıran bir durum. Maraşlı’yı unutturacak bir proje ile oyuncunun yeniden dönmesi bekleniyor…