Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara ile 10 basamak atladı! Ahsen Eroğlu şimdi de projeleri arka arkaya dizdi!

Menajerimi Ara ile 10 basamak atladı! Ahsen Eroğlu şimdi de projeleri arka arkaya dizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara isimli diziyle büyük çıkışa imzasını attı. Canlandırdığı Dicle karakterinin hislerini izleyicilere geçirme konusunda çok başarılı bir sınav veren oyuncu, kariyerinde de iyi bir çıkış yakaladı.

2022 yılı da oyuncu adına heyecan ve enerji dolu bir yıl oluyor… Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyunu ile hayranlarının karşısına çıkan Ahsen Eroğlu, bu alanda da güçlü bir çıkış yaparak göz doldurdu. Oyuncu, tiyatroya devam ederken dizi ve sinema projelerinde de yer almayı sürdürecek.

Merve Kült isimli yeni Netflix filmi için kamera karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, çok zor bir kadın karakterine hayat verecek. Panik atak olan, aradığı aşkı bulamayan, hayattan sıkılmaya başlayan ve neden olduğunu bilmediği ansızın küfür etme sorunu ile karşılaşan Merve Kült karakteri oyuncu adına yeni bir sınav olacak.

Menajerimi Ara ile 10 basamak atladı! Ahsen Eroğlu şimdi de projeleri arka arkaya dizdi! 52

Ozan Dolunay ile filmde partner olan oyuncu, ayrıca yeni projeler için de heyecanlı ve istekli olduğunu söyledi. Merve Kült filmi için sıkı bir çalışma temposuna girecek olan Ahsen Eroğlu, yaz döneminde bir sinema filmi daha yapmayı düşünüyor.

Oyuncu ayrıca kış dönemi için de bir dizide yer almak istediğini belirterek, yapımcılara mesaj göndermiş oldu. Birbiri ardına teklifler alan ve bazı projelerle ilgilendiği de ortaya çıkan Ahsen Eroğlu, 2022 yılını dolu dolu geçirecek.

Sırça isimli oyunun ilk gösterimine katılan oyuncu, “Diziden önce belki bir film diye olur diye düşünüyorum, daha belli değil” dedi.

Menajerimi Ara dizisiyle elde ettiği çıkış oyuncunun kariyer zıplaması olarak görülüyor. Ahsen Eroğlu, “En emek verdiğim, en sahiplendiğim işlerden biriydi. Diğerlerini de unutmayalım ama benim gözbebeğim Menajerimi Ara idi. Bence beni 10 adım ileriye götürdü. Bunun hakkını yiyemem. Çok insan emek verdi. Uzun bir süre dizi yapsam, bu kadar oyuncuyla tanışamazdım. O yüzden tüm emeği geçenlerin hakkını teslim etmek gerekir. Benim çok büyük bir şansımdı” diye konuştu.