Ana sayfa Sosyal Medya Aşk sorusuna yanıt veren Pınar Deniz, muhabirin sözüyle kalakaldı!

Aşk sorusuna yanıt veren Pınar Deniz, muhabirin sözüyle kalakaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin çok konuşulan, ödülleri toplayan dizisi Yargı’nın yine gündemden düşmeyen ismi Pınar Deniz, bir ödül töreninde magazincilerle karşılaştı. Törene giderken fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, daha sonra tören öncesinde kameralara kısa bir röportaj verdi.

Ödül heyecanından bir an magazincilerin orada olacağını pek düşünemediğini de itiraf eden oyuncu, siyah kısa ceket elbisesi ve zarafeti ile de dikkatleri çekti. Sırtı açık kıyafetiyle beğeni toplayan oyuncu, bu yıl pek çok ödülü hem dizisi hem de kendi adına toplamaya devam ediyor.

Kanal D’de yayınlanan ve başrolünde Kaan Urgancıoğlu ile yer aldığı Yargı, sezonun en dikkat çeken yapımı olmayı başardı. Aynı zamanda Pınar Deniz de kariyerinde bir başka sıçrama yaşıyor bu diziyle birlikte. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde En Quality Kadın Oyuncu ödülünü almak için katıldığı törende de en dikkat çeken isimlerden birisi oldu.

Neşeli tavırları ile magazincilere kısa bir röportaj veren oyuncu, Yargı gibi bir dizide rol almaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. Özellikle sokakta insanlar tarafından güzel cümleler duymasının daha da farklı bir mutluluk olduğunu dillendirdi.

Aşk sorusuna yanıt veren Pınar Deniz, muhabirin sözüyle kalakaldı! 8

3 bölüm sonra sezon finali yapacak olan dizi için “Haftanın birincisi olduk. Reytinglerin yüksek olması, dışarıda tepkilerin iyi olması tabii ki bizi çok mutlu ediyor. Tam söylediğim gibi sadece ödül değil, dışarıda karşılaştığım insanların çok büyük bağ kurması bana daha büyük ödül oluyor. O yüzden çok mutluyum Yargı’da olduğum için.” yorumun yaptı oyuncu.

Netflix’in Aşk 101 ve devamı olan Aşk 102 dizilerinde birlikte kamera karşısına geçtiği Kaan Urgancıoğlu ile yeniden Yargı’da buluşması da izleyici için güzel bir sürpriz olmuştu. İki başarılı oyuncu, partner olarak büyük beğeni toplarken, birbirlerine de yakıştırılmaya başlandılar.

Aşk sorusuna yanıt veren Pınar Deniz, muhabirin sözüyle kalakaldı! 9

Bir süre önce oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı ile de ayrılan oyuncu, Kaan Urgancıoğlu ile hayranları tarafından yakıştırılırken, magazinde de zaman zaman birlikte olduklarına dair haberlerle gündeme geliyorlar.

Bu durum oyuncuya da tören öncesinde soruldu. Bir muhabirin Kaan Urgancıoğlu ile aralarında aşk olup olmadığı sorusuna yanıtı şu oldu:”Biz Kaan ile çok iyi anlaşıyoruz, bir de belli bir yıl geçtikten sonra, 3 yıl oldu, birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. O yüzden de çok güzel bir frekansımız var, o da seyirciye geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ama tabii ki sadece arkadaşız.”

Oyuncunun sözlerini bitirir bitirmez muhabirin “Şimdilik diyelim” sözlerine karşılık  şaşkınlıkla kahkaha attığı o kısa anlar röportajın en dikkat çeken kısmıydı. Böyle bir tepkiyi beklemeyen Pınar Deniz, bir başka soru üzerine duruma gülmekle yetindi…

İşte oyuncunun o zor anları…