Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Bergen filminin başına talih kuşu kondu!

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı Bergen filminin başına talih kuşu kondu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaşadığı dönemde büyük acılar çeken bir şarkıcı olarak tanınan Bergen’in hayatını anlatan film, Türkiye’de gişe rekorları kırmıştı. Pandemi sonrasında sinemayı özleyenlerin de akın ettiği salonlarda adeta salonlar Bergen filminde hınca hınç doldu. Farah Zeynep Abdullah’ın son derece başarılı bir performans sergilediği filmin önüne çok özel bir şans çıktı!

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı İnci karakteriyle ekranlara gelmişti son olarak. Dizide oynadığı karakterin duygusal yoğunluğundan yorulduğunu söyleyerek de ayrılmak istemiş ve ilk sezonun son bölümünde karakter beklenmeyen bir şekilde ölmüştü.

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı Bergen filminin başına talih kuşu kondu! 8

Kimi izleyicilerin İnci’nin gitmesi ile birlikte diziden eski tadı bulamadıklarını söylemeleri, kimilerinin Farah Zeynep Abdullah’ı, böylesi iyi giden bir işin ortasında bırakıp gittiği söylemleriyle eleştirdiği bir süreç yaşanmıştı. Bir süre dinlenen ve ardından Bergen filminde oynamaya başlayan Farah Zeynep Abdullah, bu film ile izleyiciden büyük övgüler aldı.

Bergen filmi o kadar ses getirdi ki sonunda Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Disney Plus’ın da ilgisi çekti! Birbiri ardına pek çok ünlü oyuncu ile anlaşan ve dizi-sinema filmleri ile 14 Haziran’da yayına başlamaya hazırlanan Disney Plus’ın şimdi de Bergen filmine talip olduğu ve yayın hakkını aldığı öğrenildi!

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı Bergen filminin başına talih kuşu kondu! 9

42 ülkede aynı anda yayına başlayacak olan Disney Plus’ın yerli içerikleri arasına şimdide Bergen filmi de girmiş oldu! Acıların kadını olarak da bilinen ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmdeki rolüyle çok konuşulan Farah Zeynep Abdullah için de dünyaca ünlü platform ile buluşacak olmak bambaşka bir şans kapısı…

Bergen dizisindeki başarılı oyunculuğunu sinema perdesinden sonra bu kez dijital dünyada daha geniş bir kitleye gösterecek olan Abdullah için filmin Disney Plus’ta yayınlanacak olması, uluslararası bilinirliğine de önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Sinemalarda 10 hafta vizyonda kalan ve 5.5 milyona yakın izlenme elde edilen filmin, Disney Plus platformunda da çok geniş bir izleyici grubunu etkilemesi bekleniyor.