Ana sayfa Dizi İzle Aşk ve Mavi 72. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aşk ve Mavi 72. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi yeni bölümüyle 5 Ekim Cuma günü saat 20.00’de atv’de izleyicilerle buluşacak. Aşk ve Mavi dizisi 3. sezonuyla atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Emrah’ın yeni sezonun sadece 5 bölümünde yer alacağı iddiaları vardı. Emrah bu iddiaları yalanlamadı. Şu ana kadar da yeni sezonda 2 bölümde yer aldı. Acaba 3 bölüm sonra Emrah dizide olmayacak mı? sorusu ortada duruyor. Bu arada diziye Yüksel karakteriyle katılan Seda Akman’ın da artık belirleyici bir karakter olduğu ortaya çıkmakta.

Aşk ve Mavi dizisinin 5 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak 72. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz….

Peki 71. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar

Cemal, Yüksel’in yaptığı son hamleden sonra çaresizce kadına teslim olmuştur. Bundan sonra ailesinin başına gelecek her türlü kötülüğün planlayıcısı Cemal olacaktır.

Elmas, öğrendiği bilgiyle Safiye’yi parmağında oynatmaya başlamıştır. Safiye kadının her dediğini yapmaktadır. Konak ahalisi Safiye’deki bu değişimi hayretle izlerken Safiye, Elmas’ın beklemediği bir hamle yapar.

Yüksel, Göreçkiler’den alacağı intikamı düşünürken bir yandan da Ali’yi de elde etme planları yapmaktadır. Mavi’nin müzayedede Ali için almak istediği bir yüzük Yüksel için bulunmaz bir fırsat olur. Hazırladığı tuzak Mavi ve Ali arasında bir gerilime yol açar.