Ana sayfa Dizi İzle Aşk ve Mavi 76. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk ve Mavi 76. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

atv ekranlarında Cuma günleri izleyicilerle buluşan Aşk ve Mavi dizisinin 74. bölümünde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ölerek diziye veda etmişti. Emrah’ın diziden ayrılacağı 1 ay öncesinden belliydi. Yapımcı ile ücret anlaşmazlığı yaşayan Emrah, diziye bu nedenle veda etti. Zaten reytinglerde bir hayli sıkıntı yaşayan Aşk Ve Mavi dizisine yeni katılan Keremcem ise adeta kurtarıcı rolüne büründü.

Düşen reytinglerin yeniden toparlaması umut edilen Keremcem, 75. bölümde ekrandaydı ve reytinglerde de ciddi bir yükselme gözlemlendi. Aşk ve Mavi dizisinde Keremcem aşısı daha ilk bölümden tuttu. dizinin 2 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan 76. bölümünde Keremcem’in iyice ağırlığını hissettirmesi bekleniyor.76. bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 75. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

“Ailenizle ilgili her şeyi öğrendim. Ruhunuz bile duymadı!”

Göreçki Konağı’nda herkes Ali’nin eve dönmesini beklerken onun başına ne geldiğini sadece Cemal bilmektedir. Ali, abisinin büyük oyununu bozmuş ama bunun bedelini ağır bir şekilde ödemiştir. Cemal, geri dönülemez bir şey yapmış ve bu belayı da başından kolaylıkla savuşturmuştur. Fazıl’a eski bir tanıdığının ölüm haberi gelir. Kadının mezarını ziyaret eden Fazıl kendisini izleyen Cemal’den habersizdir. Kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal yıllardır gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarır.