Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisinde izleyiciyi gıcık eden ama ikna edemeyen bir karakter!

Aşk ve Mavi dizisinde izleyiciyi gıcık eden ama ikna edemeyen bir karakter!

tarafından ker_def
Aşk ve Mavi dizisinde izleyicinin gıcık kaptığı İpek Tuzcuoğlu, halinden çok memnun!
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal’ın yer aldığı Aşk ve Mavi dizisinin 65. bölümü 11 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizide İpek Tuzcuoğlu’nun canlandırdığı Elmas karakteri izleyicilerin gündeminde bir hayli öne çıkmış durumda.

Elmas karakterine yönelik izleyicilerin tepkileri de dinmek bilmiyor.

“Elmas’ın gerçek yüzünü bir gün herkes görecek” şeklindeki eleştiriler mesajlar da “Pislik Elmas”, “Tam itici, konuşması da iğrenç” gibi ağır ifadeler de izleyici yorumları arasında yer alıyor.

İzleyiciler dizideki Elmas karakterine fena takıntılı… Ürgüp gibi bir yöre de Elmas karakterinin gerçeklerle bağdaşmayacak süslü halleri sizlerin de dikkatini çekti mi?

Aşk ve Mavi dizisinde izleyiciyi gıcık eden ama ikna edemeyen bir karakter! 7

Bir izleyici şu yorumda bulunmuş: “Ürgüp gibi küçük bir ilçede Elmas karakterini pek süslü, püslü yapmışsınız. Kırmızı kırmızı rujlar falan çok abes olmuş.”

Elmas yüzünden diziyi izlemediğini ifade edenlere de rastlamaktayız… Ancak Elmas’ı canlandıran İpek Tuzcuoğlu ise halinden çok memmun.

Başarılı oyuncu, “İki sezondur çekimleri devam eden bir diziye girdim. Birçok usta isimle aynı kadroda yer almam beni mutlu etti. Diziye kilit bir rolle giriyorum. Bakalım Elmas dizide neleri değiştirecek? Ayrıca Kapadokya gibi özel bir belde de çalışmak keyif verici” diyerek memnuniyetini belirtmekte…

İşte Aşk ve Mavi dizisi 65. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elmas planlarını adım adım uygulamaktadır. Başta Cemal olmak üzere konak halkının tüm itirazlarına rağmen Fazıl’la evlenip konağın yeni hanımı olmak istemektedir.

AŞK VE MAVİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ali ve Mavi doğum telaşıyla koştururken, Hasibe ve Safiye sosyal medyada kim daha fazla takipçi edinecek yarışına girerler.