Ana sayfa Sosyal Medya Safir dizisi ilk bölümden sosyal medyada tartışma başlattı, mekanlar ise büyüledi!

Safir dizisi ilk bölümden sosyal medyada tartışma başlattı, mekanlar ise büyüledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Saklı kalan bir aşk hikayesi” sloganı ile yayın hayatına 4 Eylül pazartesi akşamı başlayan atv’nin yeni dizisi Safir, sosyal medyada güçlü bir destek buldu. Dizinin yayınlarının başlaması ile birlikte kısa sürede binlerce paylaşım ile hem Özge Yağız için hayranların sosyal medyada geniş bir etkileşim ağı oluşturdu hem de dizinin etiketi gündemin bir numarasına oturdu.

Safir dizisinde İlhan Şen ile birlikte Özge Yağız başrollerde yer alıyor. İkilinin enerjisi ve uyumu çok merak ediliyor. Dizi hayranları da bu nedenle ilk bölüme çok yoğun bir ilgi gösterdi. Sosyal medyada Safir dizisi ile ilgili yapılan paylaşımlarda Kapadokya’nın güzelliklerinin öne çıkartıldığını görebilir, hem hikayenin hem de mekanların etkileyici olduğuna dair çok sayıda yorum bulabilirsiniz.

Daha ilk bölümden dizi hayranlarının hikayeye yönelik olarak senariste laf atmalara başladığını ve şimdiden dizinin heyecanına kendilerini kaptırdıklarını da görebilirsiniz.

Bir izleyici diyor ki, “Çocuk işi olmasaymış iyiymiş, o zaman da Feraye’nin evlenmek için geçerli sebebi olmazdı. Yine ne yaptım ettim kendimi iğrenç bir aşk üçgeninin olduğu bir hikayede buldum.”

Tabii senaryoya yönelik eleştirilerin de sert olacağını yine ilk bölümden sonra paylaşılan bu tür mesajlarda görmek mümkün. Safir dizisi yayında olduğu süre boyunca sert senaryosu ile sosyal medyada daha çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Dizinin hikayesinde Gülfem Gürsoy karakterini canlandıran İpek Tuzcuoğlu, ikinci evi olarak bahsettiği Kapadokya’nın kendisini ne kadar çok büyülediğini ve bunun diziye de çok olumlu yansıyacağını söyledi.

Safir dizisi ilk bölümden sosyal medyada tartışma başlattı, mekanlar ise büyüledi! 7

Usta oyuncu, dizinin hikayesi ve çekim mekanları konusunda duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Buranın atmosferi çok mistik, zaten gelenler aynı şeyi söylüyor. Burası zaten dünya üstü bir yer. O atmosferi ile beraber, yapılan her iş de burada kendi rengini buluyor. Eminim bizim iş için de öyle olacaktır. Mekanlarımız çok farklı. Yönetmenimizin vizyonu çok farklı. Beklenenin dışında bir dizi geliyor. Klasik kalıpların çok dışında, izleyenlerin şaşıracakları bir dizi olacağına eminim.”