Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisi setinde hem genç hem tecrübeli oyuncular aynı heyecanı yaşıyor!

Safir dizisi setinde hem genç hem tecrübeli oyuncular aynı heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Safir dizisi, bir ailenin bir gecede değişen kaderini anlatıyor. İhtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu olan dizi, kış sezonunun iyi reytingler alabilecek projeleri arasında gösteriliyor.

Özge Yağız, İlhan Şen başrol çifti olarak öne çıkarken, Burak Berkay Akgül de ismi başrolde geçen bir başka genç yetenek olarak öne çıkıyor. Dizinin kadrosunda Erkan Bektaş ve İpek Tuzcuoğlu gibi deneyimli isimler de bulunuyor.

Kapadokya’daki çekimler sırasında soruları yanıtlayan Burak Berkay Akgül, “Bambaşka hikayesi, oyuncu kadrosu ve teknik ekibi ile yeni bir iş geliyor. Çok mutluyuz” diyerek sette her şeyin yolunda olduğunu anlattı.

Oyuncular açısından yeni projelerin ilk duygusunun heyecan olduğuna vurguda bulunan tecrübeli isim İpek Tuzcuoğlu, Safir dizisi hakkında şunları söyledi:

“Öncelikle tabii ki oyuncularda ilk duygu heyecandır. Büyük bir heyecan ile yaklaşırız, role de ekibe de rol arkadaşlarına da senaryoya da yönetmene de… Bu heyecan hepimizde var. Karakteri aslında size tanıtan içimizdeki heyecan, aşk… Zaten aşk olmadan da bu meslek yapılmıyor.”

Dizinin bir başka deneyimli ismi Erkan Bektaş da yeni dizinin heyecanını üzerinde hissettiğini söyledi. Oyuncu, hızlı bir şekilde çalıştıklarını, yoğun bir set temposu içinde olduklarını söyledi.

Erkan Bektaş, “Çekimlere başladık, hızlı bir şekilde ilerledik. Her sahne başka bir heyecan. Yayınlanmadan seyirci de nasıl bir karşılık bulacağını bilmeden o heyecan sürecek. Yayınlandıktan sonra biraz sakinleşiriz” diye konuştu.