Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

Yeni sezonda yeni dizi projeleri aralıksız devam ediyor. Türk dizi sektöründe önemli işlere imzasını atan NTC Medya tarafından yeni bir dizinin bilgisi paylaşıldı.

NTC Medya’nın yeni dizi projesinin ismi; Aşk, Yonca ve Diğerleri olarak belirlendi. Dizi için oyuncular belirlendiği ve ön hazırlıkların devam ettiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Dizinin hikayesi de Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisine benziyor. Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın aksiyon dolu hayatına tanıklık yapacaksınız.

Mafya, polis ve aşk üçgeninde Yonca karakterinin yaşayacağı büyük deneyimler, ekran başındaki izleyicileri de çok heyecanlandıracağa benziyor.

Dizinin oyuncu kadrosu için şimdiye kadar anlaşma sağlanan isimler de ortaya çıktı. Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi gibi başarılı birçok isim yeni dizide yer alacak.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Bekir Baran Sıtkı yazdı.

Müziklerini Ender Gündüzlü’nün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda sektörün en deneyimli isimlerinden Cemal Şan oturuyor.

Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli yeni dizi projesi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çekti.