Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi ve Camtavanlar’dan sonra bir yazlık dizi daha ortaya çıktı!

Aşkın Tarifi ve Camtavanlar’dan sonra bir yazlık dizi daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayları çok hareketli geçecek. Bu hareketlilik özellikle de tüm kanalların yazlık projelere eğilmesi ile yakında daha da genişleyebilir… Özellikle 5 tane yazlık diziden bahsediliyor. Ancak bunun 8’e çıkması da mümkün. Televizyon kanalları dijital platformlara izleyicileri kaptırmamak adına etkili diziler yapmak zorunda.

Netflix, Exxen ve Gain isimli platformlar ile birlikte televizyon kanallarından dijital platformlara izleyicilerin kayması süreci hızlandı. Özellikle de gençleri televizyon ekranında tutmak kolay olmuyor. İşte bu yüzden de tüm kanallar dizilere sarıldı ve yoğun bir dizi furyası da başladı.

Aşkın Tarifi ve Camtavanlar isimli yemek kültürüne yönelik iki dizinin hazırlıklarının yapıldığı biliniyor. Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu başrolde yer alacak ve Fransız yemeklerinde usta olan bir karaktere hayat verecek.

Camtavanlar dizisinde ise Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi buluşuyor. Bu dizide de restoran sahibi bir adam ile genç bir kadının aşk hikayesini izleyeceksiniz. İşyerlerinde kadınların yükselmesini engelleme ve bir dizi benzer faaliyete verilen “cam tavanlar” ifadesi, yeni dizinin de ismi oldu…

Yazlık diziler birbir ortaya çıkmaya da devam ediyor. Süreç Film’in yeni bir dizisi daha ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni dizinin ismi Fırıncı ve Güzel olacak… Dizinin senaryosunu Aslı Zengin yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş oturacak. Hazırlıkları başlayan dizinin oyuncu kadrosu konusunda henüz bilgi yok.