Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran, atv’nin iddialı dizisinde, usta oyuncu ile oynayacak!

Cem Davran, atv’nin iddialı dizisinde, usta oyuncu ile oynayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara en son geçtiğimiz yaz yayınlanan ve ömrü kısa süren Aşkın Tarifi isimli diziyle gelmişti Cem Davran. Pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol alan usta isim, bir süredir ekranlarda yoktu. Şimdilerde ise atv’nin iddialı bir dizisiyle ismi anılmakta.

Oyunculuğa tiyatro ile başlayan Cem Davran, akıllara kazınan televizyon dizileri Ruhsar, Tatlı Betüş, Şaşıfelek Çıkmazı, Kardeş Çocukları dizilerinin yanı sıra BluTV’nin çok konuşulan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de rol almıştı.

Kanal D’de yaz dizisi olarak başlayan ve Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün başrolünde oynadıkları Aşkın Tarifi dizisinde oynayan Cem Davran, dizinin reytinglerinin düşük olması ve erken vedası ile uzun süredir ekranda yer almıyordu.

Başarılı oyuncu, Cem Davran yaklaşık bir yıl aranın ardından, son dönemde dikkat çeken hukuk temalı diziler arasına girmeye hazırlanan Hakime Hanım dizisiyle ekrana dönecek. Üstelik başrolde yer alan Vahide Perçin ile de kamera karşısına geçecek.

Cem Davran, atv'nin iddialı dizisinde, usta oyuncu ile oynayacak! 7

Yapımcılığını Tims&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Ayfer Tunç’un yazdığı dizi, ekranda Yargı, Mahkum, Evlilik Hakkında Her Şey, Hakim gibi hukuk temalı bir dizi. Adından da anlaşılabileceği gibi başrolde oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Vahide Perçin yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini, Kanal D’nin çok sevilen dizisi Hekimoğlu’na da imza atan genç yönetmen Emre Aybek üstleniyor.

Dizide ayrıca Feyza Sevil Güngör, Hakime Hanım dizisinde Oylum karakterini canlandıracak. Hakim karakterinin kızı olan Oylum, hikayede Kaan Yıldırım’ın canlandıracağı karakter ile aşk yaşayacak.

Bir kadın hakimin hikayesinin ekranlara getirileceği dizide Cem Davran’ın kimi oynayacağı merak konusu. Dizinin hazırlıkları sürerken, Cem Davran’ın da yapımda rol aldığı henüz yeni bir bilgi olarak medyada yer aldı.

Cem Davran, Aşkın Tarifi’nin finalinden sonra ekran yerine tiyatro sahnesine ağırlık vermişti. Kendi özel tiyatrosunu kuran Cem Davran, iki oyun sergiledi. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı Üçü Bir Arada isimli oyunla Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’la izleyenlerinin karşısına çıkan Cem Davran, Samanyolu’nu Bilir misiniz? isimli iki perdelik oyunda da Hakan Gerçek’le birlikte rol aldı.