Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Cem Davran setlere geri dönüyor! Hem de bomba gibi bir diziyle!

Usta oyuncu Cem Davran setlere geri dönüyor! Hem de bomba gibi bir diziyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tiyatro ve televizyon dünyasının deneyimli oyuncularından biri olan Cem Davran, en son geçen yaz Aşkın Tarifi dizisiyle ekrana gelmişti. Başarılı oyuncu çok iddialı bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bu kez adresi ATV olacak.

Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Cem Davran bugüne kadar Ruhsar, Tatlı Betüş, Şaşıfelek Çıkmazı, Kardeş Çocukları, Yarım Kalan Aşklar gibi dizilere yer aldı. En son geçen yaz Kanal D’de ekrana gelen Aşkın Tarifi dizisiyle gelen usta oyuncu Cem Davran diziden sonra tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi reytingleri düşük olunca 13. bölümde sona ermişti.

Usta oyuncu Cem Davran yaklaşık bir yıl sonra yeniden dizi setlerine geri dönüyor. Cem Davran’ın ATV’de yayınlanacak yeni dizisinin adı Hakime Hanım. Başrol kadın oyuncusu ise yine usta bir oyuncu olan Vahide Perçin olacak.

Usta oyuncu Cem Davran setlere geri dönüyor! Hem de bomba gibi bir diziyle! 7

Tims&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı yeni dizinin kesinleşen bir oyuncusu da genç bir isim olan Feyza Sevil Güngör. Yeni dizinin yönetmenliğini ise en son Hekimoğlu’na imza atan genç yönetmen Emre Aybek olacak.

Hakime Hanım, ekranın çok izlenen Yargı, Mahkum ve yeni başlayan Hakim dizileri gibi hukuk temalı olacak. Bu kez bir kadın hakimin hikayesiyle ekrana gelecek olan dizinin çalışmaları devam ediyor.

Usta oyuncu Cem Davran, Aşkın Tarifi’nin sona ermesinden sonra tiyatro oyunlarıyla hayranlarının karşısına çıkmıştı. Kendi özel tiyatrosunu kuran Cem Davran, iki oyun sergiledi. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı Üçü Bir Arada isimli oyunla Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’la izleyenlerinin karşısına çıkan Cem Davran, Samanyolu’nu Bilir misiniz? isimli iki perdelik oyunda da Hakan Gerçek’le birlikte rol aldı.