Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar hüsranından sonra Bensu Soral diziler konusunda kararlı!

Cam Tavanlar hüsranından sonra Bensu Soral diziler konusunda kararlı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisiyle tanınan genç oyuncu Bensu Soral, aynı zamanda ablası Hande Soral sayesinde mesleğe adım atmış bir isim. Soral kardeşler, yapımcıların peşinde koştuğu başarılı oyuncular arasında. Meslekte daha kıdemli olan Hande Soral, rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan ve daha deneyimli bir isim. Kardeşi Bensu Soral ise son yıllarda daha çok sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Bensu Soral, aslında 2012 yılında Yol Ayrımı isimli dizide oynamıştı. Ardından Vicdan, Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar geldi. Ancak kendisini şöhrete kavuşturan en önemli yapım Show TV’de 2016 yılında yayınlanan İçerde dizisiydi. Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Çetin Tekindor ile kamera karşısına geçen genç oyuncu, bu dizide başka bir sınav verdi mesleği adına.

Ardından iki yıl setlere ara veren oyuncu, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol aldı. Daha çok reklam yüzü olmayı tercih eden Bensu Soral, çeşitli markalarla anlaşmalı olarak ekrandan uzak bir süreç geçirdi. 2021 yılında ise yeniden Cam Tavanlar isimli bir diziyle ekrana döndü.

Cam Tavanlar hüsranından sonra Bensu Soral diziler konusunda kararlı! 9

Show TV’de yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki Cam Tavanlar’da Kubilay Aka ile başrolde yer aldı. Dizi iddialı bir şekilde lanse edilse de beklenen ilgiyi göremedi ve 8. bölümüyle ekrana veda etti. Bir süredir beraber olduğu iş insanı Hakan Baş ile 2018’de evlenen oyuncunun, evliliğinde bazı zor süreçler yaşadığı da medyaya yansımıştı.

Cam Tavanlar dizisinden sonra bir süre evliliğine yoğunlaşan oyuncu, yakın zamanda bir davete eşiyle birlikte katılarak aralarındaki sorunları da çözmüş olduklarını gösterdi. Ablası Hande Soral’ın kısa bir süre önce anne olmasıyla birlikte kendisi de teyze olan Bensu Soral, şu sıralar başka bir heyecan yaşıyor.

Cam Tavanlar hüsranından sonra Bensu Soral diziler konusunda kararlı! 10

Hayranlarının sosyal medyadan ilgiyle takip ettiği oyuncu, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan bir şampuan reklamında yer aldı. Soral, bir süre önce de eşiyle Göcek’te tekne tatiline çıktı ve renkli pozlarını bol bol instagram sayfasından paylaştı. Katıldıkları etkinlikte boşanma haberleri sorulan oyuncu, aralarını düzelttiklerini ve şu an mutlu olduklarını da özellikle belirtti.

Bu arada Bensu Soral’ın sevenleri, onun yeni bir dizi projesi olup olmadığını merak ediyor. 4 yıllık aranın ardından döndüğü ekranda Cam Tavanlar ile hüsran yaşayan oyuncu, görünen o ki bir sonraki projesi için hayli ince eleyip sık dokuyor!

Cam Tavanlar hüsranından sonra Bensu Soral diziler konusunda kararlı! 11

Temkinli davranan oyuncunun hızlıca ekrana dönmek gibi bir derdi yok! Kararını daha sakin bir şekilde vermek istediği anlaşılan Bensu Soral, “Şimdilik bir proje düşünmüyorum. Çok içime sinen bir şey gelirse içinde bulunmak isterim. Biraz tatil yapmak istiyorum” diyerek önümüzdeki süreçte ekranda olmak için çok da çaba sarfetmediğini gösteriyor.

Ancak yine de dizilere kapısını kapatmayan oyuncu, beğendiği bir proje olursa yeniden setlere dönmek konusunda da kapıyı açık bırakmakta! Bu arada evliliği ile birlikte oyunculuğu ikinci plana attığı söylemlerine de “Aslında çok fazla projede bulunuyorum ama hepsi biraz daha sonra çıkacak olan şeyler. Ben oynuyorum hepsini sonra beraber izleyeceğiz” yorumunu yapıyor…