Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran 1 yıl aradan sonra bomba gibi bir ve partner ile setlere dönüyor!

Cem Davran 1 yıl aradan sonra bomba gibi bir ve partner ile setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Cem Davran, uzun yıllardır yer aldığı projelerle yeteneklerini sergileyen oyunculardan birisi. 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, tiyatrolarda çalışan babasının da etkisi ile oyunculuğa gönül verdi.

Hem tiyatro yapan hem sinema filmlerinde rol alan hem de dizilerde gördüğümüz Cem Davran, üretmeye ve hayranlarını etkilemeye devam ediyor… Pandemi döneminde de çalışan ve bu süreçte hem dizi hem de sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 2012 yılından bu yana ise tiyatro sahnesinde görünmüyor.

En son 2019 – 2020 yılları arasında Cem Yılmaz’ın Karakomik Film serisinin üçünde de yer alan Cem Davran, böylelikle uzun bir aradan sonra sinemaya tekrar dönüş yapmıştı. Oyuncu son dönemde dizileriyle daha çok gündeme geldi. 2019 yılında Kardeş Çocukları, 2020 yılında dijital dizi Yarım Kalan Aşklar ve geçen yıl da Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz oyuncu, atv’nin yeni dram dizisiyle ekranlara dönüş yapacak.

Cem Davran 1 yıl aradan sonra bomba gibi bir ve partner ile setlere dönüyor! 7

Hakime Hanım isimli hukuk dizisinin başrol erkek oyuncusu olan Cem Davran, yakında sete çıkacak. Vahide Perçin ile Cem Davran ikilisini yeni atv dizisinin başrolünde izleyeceksiniz. İki usta oyuncunun rol arkadaşlarının da belirlenmekte olduğu ve kadro tamamlanınca da ekibin sete çıkarak çekimlere başlayacağı gelen haberler arasında.

Hakime Hanım dizisi hikayesini Ayfer Tunç’un yazdığı etkili bir dram dizisi olacak. Vahide Perçin’in güçlü bir hakim karakterini canlandıracağı dizide Cem Davran ise bu hakimin kocası olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Cem Davran ile Vahide Perçin ikilisinin uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu.