Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi reytinglerde nasıl başladı?

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi reytinglerde nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbul’da inşa edilen özel platoda tam 7 ay çekimleri süren Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin ilk bölümü 11 Şubat Cuma akşamı TRT1 ekranında yayınlandı.

Burak Sevinç’in başrollerinde yer aldığı dizide Molla Numan’ın yıllar içinde nasıl Hacı Bayram-ı Veli’ye dönüştüğü anlatılıyor. 26 bölüm olarak çekilen dizinin kadrosunda Sena Çakır, Atakan Yarımdünya, Hüseyin Soysalan, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur gibi oyuncular da bulunuyor.

Senaryosunu İsa Yıldız’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Kamil Aydın ve Yücel Hüdaverdi yapıyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin ilk bölümünün reyting sonuçları da izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

7 dizinin yarıştığı ve reyting rekabetinin çok sert olduğu Cuma akşamına TRT1’in yeni dizisinin ortalama reytinglerle başlangıç yaptığını belirtelim.

AB grubunda ortalamanın üstünde gerçekleşen reytingler ile birlikte yeni TRT1 dizisi günü dördüncü olarak tamamladı. Bunun bir başarı olduğunu söylemek gerekiyor. ABC1 grubunda da yine ortalama oranlar elde eden dizi sekizincilik elde etti.

Tüm kişiler kategorisinde ise dizinin ortalamanın altında kalan reytingleriyle on beşinci sırada bulunduğunu hatırlatalım.

13. yüzyılda geçen hikayesi ile etkileyici bir ortam oluşturan dizinin, o dönemin şartlarına göre oluşturulan platodaki gerçeğe yakın atmosferi de ilgi çekici olarak bulundu.