Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’den sonra dizileri bırakan Bergüzar Korel’den bir üzücü bir sevindirici dizi gelişmesi!

Vatanım Sensin’den sonra dizileri bırakan Bergüzar Korel’den bir üzücü bir sevindirici dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ali, Han ve Leyla isimli 3 çocuğu bulunan Bergüzar Korel, yeniden setlere dönüş yapacağının müjdesini verdi. Birçok hayranı ünlü oyuncudan televizyon dizisinde yer almasını bekliyor ama şimdilik bu çok zor görünüyor.

3 aylık Leyla ve 22 aylık Han’ı büyütmek için büyük emek veren Bergüzar Korel, yıl sonu için de takvimini yeni bir proje için ayarladı. Ünlü oyuncu yeni proje için gelen teklifleri değerlendirdiğini belirtirken, televizyon dizisi yapmasının mümkün olmadığını söyledi. Ancak oyuncu dijital diziler için yeşil ışık yaktı…

2005 yılında Zeytin Dalı isimli dizi ile setlere adım atan ve Binbir Gece dizisindeki performansı ile popüler olan Bergüzar Korel, çeşitli projelerde yer alarak mesleğinde iyi bir noktaya geldi. Bitmeyen Şarkı, Karadayı, Vatanım Sensin gibi dizilerde beğeni toplayan oyuncu, ayrıca birçok sinema filminde de yer aldı.

En son televizyonda 2018 yılında Vatanım Sensin dizisindeki Azize karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 3 çocuklu bir anne olduğu için yeniden televizyon işlerine dönmesi kolay değil…

Dört yıldır iş yapmadığını belirten oyuncu, “Benim dört sene olacak. En son 2018’de film yaptım. Bu senenin sonunda, yeni sezonda belki bir şey yapacağım. Leyla 1 yaşına yaklaşırken yapacağım.
Tam net bir şey yok ama takvim olarak ayarlamalarımız yapmaya çalışırken kısa bir iş olur. Televizyona uzun bölümler yapamam. Dijitale bir şey yapabilirim” açıklamasında bulundu.

Bergüzar Korel bu sözleri ile televizyon dizisi olmasa bile bir dijital platform işinde yer almak için planlama yaptığını ifade etti. Ünlü oyuncu, Leyla’ya hamile olduğu dönemde Kanlı Yayın isimli dijital dizide yer almak istemesine rağmen, doktor uyarısı nedeniyle setlere geri dönüşünü ertelemişti.