Ana sayfa Dizi Haberleri Aslan Ailem dizisi iyi ki final yapmamış, şimdi tadından yenmiyor!

Aslan Ailem dizisi iyi ki final yapmamış, şimdi tadından yenmiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin yer aldığı Aslan Ailem dizisi TRT 1’in beğenilen alternatif dizilerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Dizinin sıkı takipçilerinin memnuniyetleri sosyal medyaya yansıyan olumlu yorumlardan anlaşılabiliyor. Dizinin Ocak ayında final yapacağı iddiaları yayınlandığında izleyiciler bu duruma bir hayli tepki göstermişti. Ancak TRT 1 devam kararı alınca, dizide 29. bölüme kadar gelinebildi. Yeni bölümde yine izleyiciyi macera dolu anlar bekliyor.

Pazar gününü sabırsızlıkla beklediğini belirten birçok izleyici, süper bir bölümün daha kendilerini beklediği mesajıını paylaşmakta.

Bazen duygusal, bazen eğlenceli sahnelerin yer aldığı Aslan Ailem dizisi genel olarak beğeni toplayan, ancak reytinglerde beklentilerin altında kalan bir yapım.

Aslan Ailem dizisinin 6 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek 29. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslan Ailesi; Savaş’ın Murat’ın ağabeyi olduğunu öğrenir. Ailedeki herkes Savaş’ı bağrına basmaya hazırlanırken, Gayret ise onunla kıyasıya bir rekabete girecektir. Kim daha iyi bir ağabeydir Murat’a?

Burcu, Murat’la evlilik hazırlıkları yaparken Savaş ise onları ayırmak için elinden geleni yapacak, her fırsatta ikilinin birbirine uygun olmadığını ispat etmeye çalışacaktır.

ASLAN AİLEM DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aslan Ailem dizisi iyi ki final yapmamış, şimdi tadından yenmiyor! 7

Diğer tarafta Umut’un gizemli tavırlarından şüphelenen Pelin, aldatıldığını düşünür ve bir dedektif gibi Umut’un peşine düşer. Sonunda hiç ummadığı bir şeyle karşılaşacaktır.

Çiftlikte ise Vedat bir anda huy değiştirip aşırı sinirli bir adam haline gelir. Vedat’ın bu ani değişiminin ardında acaba ne vardır?

Savaş’ın neden Tayfun Olgun’un peşinde olduğunu öğrenen Murat ise belki de hayatının en önemli kararını vermek zorunda kalacaktır.