Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarının keyfini sürüyor

Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarının keyfini sürüyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin tatil maceraları sürüyor. Intagram hesaplarından paylaşım yapan Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarılarının keyfini tatilde çıkartıyor.

Geçen sezon Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrolde bulunan Aslı Bekiroğlu yeni sezon için henüz bir anlaşma yapmadı. Takipçileri ünlü oyuncunun ekranda yer almasını isteyen mesajlarıyla sosyal medyadan destek sunuyor. Şimdilerde tatilini sürdüren Aslı Bekiroğlu’nun keyfi ise yerinde. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile göz dolduran oyuncu, etrafına da mutluluk saçtı.

Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarının keyfini sürüyor 9

Tuba Büyüküstün’ün ayrıldığı Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Melisa Şenolsun, şu sıralarda magazin gündeminde ön sırada bulunuyor. Atiye dizisinin 3. ve final sezonu çalışmalarında da yer alan Melisa Şenolsun, tatil pozuyla dikkatleri çekti.

Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarının keyfini sürüyor 10

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 1. sezon başarısının ardından tatiline devam eden Demet Özdemir, sosyal medya üzerinden yeni filtreler deneyerek farklı hallerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Ünlü oyuncu, güzelliği ile de hayranlarından her paylaşımında iltifat alıyor.

Aslı Bekiroğlu, Melisa Şenolsun ve Demet Özdemir başarının keyfini sürüyor 11