Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’i gelin birde başrol oyuncularından dinleyin!..

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin’i gelin birde başrol oyuncularından dinleyin!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerinde olduğu yeni yaz dizisi Seversin, 1 Haziran Çarşamba günü Kanal D’de başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye konuk oldu. Dizide zıt karakterlerin aşkının anlatıldığını belirten Burak Yörük,  “Aşk zaten zıt karakterlerin çekimidir” diyerek dizideki aşk mücadelesine şimdiden dikkatleri çekti!

Oyuncu ayrıca şarkılarda, dizilerde v efilmlerde aşkın toksik ve güçlü yanlarının gösterildiğine dikkatleri çekerek “O hisleri ortaya çıkaran da genelde sende olmayan bir şeyi karşıda bulmak. Bu yüzden de farklı karakterler çok yoğun duygular yaşıyor…” diye konuştu ve kendisinin de aşkı tutkulu yaşadığını söyledi.

“Bence tutku olmazsa aşk olmaz” diyen İlayda Alişan da, “Zıt karakterde biri bazen yüzleşmediğin bir sürü şeyle yüzleşmeni sağlıyor. Bu da daha yoğun ve tutkulu hale getiriyor ilişkiyi.” şeklinde konuştu.

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Seversin'i gelin birde başrol oyuncularından dinleyin!.. 8

İlk kez birlikte çalışacak olan iki ünlü oyuncu partner olmaktan çok memnun. İlayda Alişan,”Burak’la ortak arkadaşlarımız vardı. İnsanın tanıdığı biriyle oynayacak olması konforu güzel” derken Burak Yörük ise, “Her şey çok hızlı oldu. Ben partnerimi bilmiyordum. Sonra ofiste buluştuk ve karşımda İlayda’yı görünce bir ‘oh’ çektim. İlayda çok huzurlu, çok tatlı, onun enerjisi bütün sete yansıyor” açıklamasını yaptı.

Şu sıralar kalbinin boş olduğunu söyleyen İlayda Alişan’ın aksine Burak Yörük’ün kalbi doluymuş. Oyuncu; “Sevdiğim bir kız arkadaşım var ve bizim durumumuz baki Hakancığım” açıklamasıyla aşkını da itiraf etti. İki ünlü oyuncu yeni dizileri hakkında iddialı konuştular.

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Seversin'i gelin birde başrol oyuncularından dinleyin!.. 9

Burak Yörük, çok güzel ve renkli bir yaz işi yaptıklarının altını çizerek, özellikle pandemide sıkılan yorulan izleyiciyi bu sıkıntıdan kurtaracak ve eğlendirecek bir dizi olduğu vurguladı. Ayrıca Burak Yörük iddiasını sürdürerek “Hem İlayda’yı hem de beni daha önce oynadığımız tüm karakterlerden farklı şekilde izleyeceksiniz” diye konuştu.

İlayda Alişan da partneri Burak Yörük’ün sözlerini destekleyerek izleyenlerin yüzünü güldürecek, neşe katacak bir hikayenin gelmekte olduğunu belirtti. Dizi hakkında da küçük bir tüyo veren oyuncu, Burak Yörük’ün hayat verdiği Tolga’nın bir oyuncu olduğunu, kendisinin oynadığı Asya’nın ise bu işlerle alakalı bir kimse olmamasına karşın bir şekilde bir dizide partner olmalarıyla hikayenin başladığını aktardı.

İlayda Alişan, iddialı olduklarının da altını çizere “Herkesin yaptığı iş kendine özel, bizimki de bize… Bizim şöyle bir farkımız var; aslında romantik komedilerle biraz eğleniyoruz. Dizi içinde dizi çektiğimiz için, o klasik romantik komedi kızları ve erkeklerini absürt bir dille ele alıyoruz.” dedi.