Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, sosyal medyadan lafı yapıştırdı!

Aslı Enver, sosyal medyadan lafı yapıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri çekti. Oyuncu, kendisi ile ilgili çıkan bazı haberler üzerine yaptığı kısa açıklamayla tüm dedikodulara da yanıtını yapıştırdı adeta! Aslı Enver, son olarak yer aldığı Babil dizisinin ardından şu sıralar evinde dinleniyor.

Oyuncu, yeni sahiplendiği köpeği Oli ve iki kedisi ile birlikte mutlu olduğunu gösteren paylaşımlar yapıyor sık sık. Pandemi nedeniyle daha çok evde kalmayı tercih eden oyuncu, kimi zaman keyifli anlarını da instagram’dan paylaşıyor.

Kedileri ve köpeği ile huzurlu ve sakin bir hayat süren oyuncu, son dönemde eski sevgilisi Murat Boz ile yeniden anılmaya başlayınca, duruma yine instagram’dan yaptığı kısa bir açıklama ile karşılık verdi.

Yaşadıkları ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen ikili, 2019 Ekim ayından sonra da ilişkilerine son vermişlerdi. Ancak yine de zaman zaman magazinde isimleri yanyana getirilmekte.

Aslı Enver, sosyal medyadan lafı yapıştırdı! 8

Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver’in Instagram’da yanlışlıkla Murat Boz’un bir hayran sayfasını takip etmesi ile barıştıkları iddiaları ortaya atılmıştı.

Sonrasında da birbirlerinden habersiz yaptıkları bir paylaşımlarına siyah beyaz kalp emojileri koymaları, ikilinin tekrar barıştıkları manasına çekilmişti.

Aslı Enver, aşağıdaki paylaşımı yaparak bu tür haberlere noktayı koydu! Oyuncu, “Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum. Teşekkürler” yazarak tüm dedikodulara da toptan yanıtını vermiş oldu!

Aslı Enver, sosyal medyadan lafı yapıştırdı! 9